foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Parādās visai ticama versija, kas vainojams pie Irinas Šaikas un Bredlija Kūpera šķiršanās
Bredlijs Kūpers un Irina Šaika.
Slavenības
2019. gada 12. jūnijs, 06:35

Parādās visai ticama versija, kas vainojams pie Irinas Šaikas un Bredlija Kūpera šķiršanās

Jauns.lv

Jau kopš filmas „Zvaigzne ir dzimusi” („A Star Is Born”) pirmizrādes fani pauduši aizdomas par to, ka galveno lomu atveidotāji varētu kļūt par pāri arī īstajā dzīvē, tik pārliecinoša bijusi viņu jūtu ķīmija gan uz ekrāniem, gan dažādos balvu ceremonijas vakaros. Taču ne viss ir tā, kā sākotnēji izskatās.

Irina Šaika izvācas no mājas, kur dzīvoja kopā ar Bredliju Kūperu

gallery icon

Līdz ar izskanējušajām runām par aktiera Bredlija Kūpera un viņa draudzenes krievu izcelsmes modeles Irinas Šaikas šķiršanos dziedātājai Lady Gaga vairs nebūs miera, jo mūziķes fani deg nepacietībā redzēt viņu kopā ar izskatīgo Kūperu. Taču Šaikas un Kūpera kopīgie paziņas apgalvo, ka šķiršanās nebūt nav notikusi tāpēc, ka Bredlijam izveidojušās romantiskas jūtas pret savu ekrāna partneri dziedātāju Lady Gaga.

Paziņas apgalvo, ka pie šķiršanās patiešām ir vainojama filma, taču ne mūziķe! Filmas uzņemšanas laikā Kūpers esot emocionāli atsvešinājies no dzīvesbiedres, un tas bijis kā pēdējais piliens abu attiecībās.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Lai gan Kūpera un Šaikas šķiršanās apstiprināta vien aizvadītajā nedēļā, draugi izteikušies, ka pāris nav bijis laimīgs kopā „jau kādu laiku”. „Entertainment Tonight” rīcībā nonākusi informācija, ka abu attiecībās bija radušies sarežģījumi, jau pirms Bredlijs uzsāka darbu pie filmas „Zvaigzne ir dzimusi”.

Savukārt Kūpera aizrautība ar kino projektu personīgo dzīvi tikai vēl vairāk sarežģījusi. Paziņa, kas to apgalvo, arīdzan noliedz, ka pie attiecību iziršanas kaut vismazākā mērā būtu vainojama Lady Gaga. Taču viņš piekrīt, ka nemitīgās baumas par Bredlija iespējamu dēku ar ekrāna partneri, aktiera privātajai dzīvei par labu arī nenāca.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Bredlijs Kūpers un Irina Šaika vēl cerēja, ka attiecības sakārtosies.

Kāds Bredlija Kūpera un Irinas Šaikas kopīgs paziņa sarunā ar slavenību žurnālu „People” apstiprinājis, ka darbs pie filmas bijis pagrieziena punkts aktiera un modeles attiecībās. „Visu filmēšanas laiku Bredlijs emocionālā ziņā bija prom no ģimenes,” norāda paziņa un piebilsta, ka pēc tam, kad darbs bija pabeigts „abi centās saglābt attiecības, taču tās jau bija mainījušās”.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers „Met Gala” ballē 2018. gadā

gallery icon

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika vienmēr ļoti centušies sargāt savas privātās attiecības no publicitātes, un tikai daži tuvākie draugi zinājuši, ka viņu kopdzīvē „kaut kas nav labi”.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā.

gallery icon

Saņemot „BAFTA” apbalvojumu, Bredlijs Kūpers savā runā īpaši pateicās Irinai par to, ka viņa visu aizvadīto gadu bijusi tik pacietīga, kamēr aktieris laiku un sirdi ieguldījis savā kino projektā, kas arīdzan bija viņa debija režijā. Lai kādas tobrīd bija pāra attiecības, ir skaidrs, ka Bredlijs cerēja, ka viss nokārtosies par labu kopdzīvei un ģimenei.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu Venēcijā

gallery icon

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika ar meitu

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku un nepilnus piecus mēnešus veco meitiņu Lea de ...

gallery icon