foto: Instagram
Skandāls Tērvetē - Ēģiptē izglābto dziedātāju Māru Katarsku vaino asiņainā kautiņā
Māru Katarsku Zemgalē vaino itin smagos grēkos.
Slavenības
2019. gada 11. jūnijs, 06:04

Skandāls Tērvetē - Ēģiptē izglābto dziedātāju Māru Katarsku vaino asiņainā kautiņā

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Māra Katarska pēc teju traģiskās mīlas pieredzes Ēģiptē jau kādu laiku dzīvo Latvijā un uzsākusi jaunas attiecības ar latviešu puisi. Nu žurnāla "Kas Jauns" rīcībā nonākusi informācija, ka Māra kopā ar savu jauno draugu un vēl kādu kompāniju iekūlusies nepatīkamā incidentā - iesaistījusies kautiņā.

Pirms dažiem mēnešiem visu Latviju pāršalca satraucoša vēsts par bijušās šova "OKartes skatuve" dalībnieces Māras Katarskas pazušanu un pārciesto vardarbību Ēģiptē. Dziedātājas dzīvība karājās mata galā pēc tam, kad viņu piekāvis, sazāļojis un ieslodzītu dzīvoklī turējis arābu izcelsmes vīrietis, ar kuru Māra tobrīd bija attiecībās.

Tagad Māra, šķiet, ir atguvusies - sniedz atbalstu, padomus sievietēm, kas bijušas līdzīgās situācijās, psiholoģiski beidzot arī gatava jaunām attiecībām. Pēc iepriekšējās sāpīgās attiecību pieredzes atguvusies un uzsākusi jaunas - ar vienaudzi Edgaru Netenbergu.

Situši ar dzelzs stieņiem

Taču ar "Kas Jauns" nesen sazinājās kāda Tērvetes iedzīvotāja, kura ir sašutusi par Māras uzvedību pēc atgriešanās no Ēģiptes un uzskata, ka bijusī TV šova zvaigzne pati ir agresīvas dabas, un, iespējams, esot izprovocējusi teju traģisko notikumu Ēģiptē.
„11. maija notikums Tērvetē jāzina visiem,” tā saka kāda aculieciniece, kura nakts melnumā raudzījās uz kautiņu Tērvetes ielās. Viņa stāsta redzēto: „Pusnaktī pie mājas Labrenči norisinājās asiņains kautiņš, kurā cieta arī mani draugi. Viņi tika sisti ar dzelzs stieņiem, bet Māra Katarska piedalījās kautiņā, izmantojot plastmasas trubu. Kopumā konfliktā bija iesaistījušies astoņi cilvēki, kuri bija ieradušies no Auces. Kautiņa laikā vietējie iedzīvotāji izsauca policiju, atbrauca divas ekipāžas.”

Līdzīga satura ieraksti vīd arī komentāros zem Katarskas beidzamā laika ierakstiem sociālās saziņas tīklā "Facebook":

Kāds ir Katarskas pašas komentārs par šīm vēstīm, kā arī citas interesantākās ziņas, notikumus un intervijas lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!