foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Švarcenegera meita apprecas ar Holivudas zvaigzni Krisu Pratu
Ketrīna Švarcenegere un Kriss Prats.
Slavenības
2019. gada 11. jūnijs, 06:30

Švarcenegera meita apprecas ar Holivudas zvaigzni Krisu Pratu

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē viens otram jāvārdu teikuši Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigznes un bijušā Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera vecākā meita Ketrīna Švarcenegere (29) un filmu „Guardians of the Galaxy” un „Avengers” zvaigzne Kriss Prats (39).

Saskaņā ar slavenību žurnāla „People” rīcībā esošo informāciju, kāzas notikušas aizvadītajā sestdienā Montesito, Kalifornijā, un uz tām aicināti tikai radinieki un paši tuvākie draugi.

Paparaci ķer mirkļus no Ketrīnas Švarcenegeres un Krisa Prata kāzām

gallery icon
21

„Vakar bija mūsu dzīves labākā diena!” dienu pēc kāzām savā „Instagram” profilā pavēstījis jaunais vīrs Kriss Prats.

„Dieva, mūsu ģimeņu un to, kurus mīlam, priekšā mēs kļuvām par vīru un sievu. Bija ļoti intīmi, aizkustinoši un emocionāli. Mēs jūtamies svētīti, uzsākot šo mūsu dzīves jauno nodaļu.”

Līgava Ketrīna Švarcenegere savai kāzu dienai bija izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu „Giorgio Armani” kāzu kleitu ar korsetes augšdaļu.

„Mēs esam tik pateicīgi mūsu ģimenēm un mūsu draugiem, kas bija ar mums, un pateicīgi Džordžio Armani kungam, kurš radīja Ketrīnai vienreizēju kleitu un man perfektu uzvalku. Šorīt mēs jūtamies svētīti.”

Identisku fotogrāfiju un identisku vēstījumu savā „Instagram” kontā publiskojus arī jaunā sieva Ketrīna.

Kāzas apmeklēja arī Krisa Prata sešus gadus vecais dēls Džeks, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar aktrisi Annu Farisu. Ceremoniju klātienē vēroja Ketrīnas brāļi Patriks un Kristofers, kā arī pāra kopīgais draugs aktieris Robs Lovs. Programma „E! News” informē, ka svinības apmeklējis arī „Guardians” sāgas režisors Džeimss Ganns.

foto: Rob Latour/REX/ Vida Press
Smaidot Ketrīna ļoti līdzinās tēvam.

Krisa Prata un Ketrīnas Švarcenegeres romantiskās attiecības uzplauka 2018. gadā - īsi pēc tam, kad Prats bija šķīris laulību no Annas Farisas. Šā gada janvārī Švarcenegere un Prats paziņoja par saderināšanos.

Kriss par iepriecinošajiem jaunumiem paziņoja „Instagram”, romantiskā vēstījumā sakot: „Mīļā Ketrīna, tik laimīgs, ka tu teici jā!”

Krisam Pratam ir labas attiecības ar šķirto sievu Annu Farisa. Pēc tam, kad aktieris bija viņai pastāstījis par saderināšanos, Anna pajokojusi, piedāvājot abus salaulāt.

Vienā no intervijām Farisa atklāja: „Kriss man šorīt atsūtīja īsziņu, kurā bija rakstīts ‘Es vakar bildināju Ketrīnu.’ Es nodomāju ‘Tas ir jauki!’. Atbildē uzrakstīju ‘Es tikai vēlos tev atgādināt, ka esmu ordinēta priestere’”.

Kriss Prats ar Dženiferu Lorensu un sievu Annu Farisu filmas „Passengers” reklāmas pasākumā

gallery icon
11

„Es vēlos apsveikt Krisu un Ketrīnu, es jūs mīlu. Apsveicu – esmu saviļņota. Viņi abi ir sasodīti brīnišķīgi cilvēki. Esmu ļoti laimīga par viņiem.”

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

gallery icon
19

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere.

gallery icon
13

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon
9