foto: Juris Rozenbergs
“Mans ķermenis ir mana darīšana” - apalīšu šova "Pati pilnība" dāmas pulcējas drosmīgās fotosesijas atklāšanā
TV
2019. gada 10. jūnijs, 13:36

“Mans ķermenis ir mana darīšana” - apalīšu šova "Pati pilnība" dāmas pulcējas drosmīgās fotosesijas atklāšanā

Jauns.lv

Tirdzniecības centrā “Domina Shopping" atklāta telekanāla “STV Pirmā!” raidījuma “Pati pilnība” dalībnieču fotoizstāde, kurā apalīšu šova dāmas redzamas apakšveļā, bet ķermeņus izrotājušas ar skaļiem vēstījumiem, kas atklāj viņu “problēmzonas” un visai sabiedrībai atgādina – ķermeņa formas ir tikai un vienīgi katra paša ziņā un nevienam nav tiesību otram aizrādīt ne par resnumu, nedz tievumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Teju divus mēnešus skatītāji sekojuši līdzi unikālajam šovam “Pati pilnība” un 10 drosmīgām dalībniecēm, kuras metušas izaicinājumu sabiedrības stereotipiem pierādot, ka arī apaļīgas sievietes ir skaistas un iekārojamas. Nu, tuvojoties šova finālam, tapusi iedvesmojoša fotoizstāde.

“Mans ķermenis ir mana darīšana” – aizmirst par standartiem un dzīvot īstu, pilnasinīgu dzīvi savā dabas dotajā veidolā sievietes visā Latvijā iedrošina šova “Pati pilnība” dalībnieces.

Šova “Pati pilnība” dalībnieču fotoizstādes atklāšana

Telekanāla “STV Pirmā!” šova “Pati pilnība” dalībnieču fotoizstādes atklāšana tirdzniecības centrā “Domina Shopping".

gallery icon
88

Fotogrāfiju autors ir modes un stila žurnāla “Pastaiga” fotogrāfs Oļegs Zernovs, bet dalībnieces uz tik drosmīgu soli pamudinājusi šova vadītāja, body positive kustības vēstnese un iedvesmas bloga “Morethansize” veidotāja stiliste Indra Salceviča.

“Pati pilnība” dalībniece Ieva sevi izrotājusi ar tekstu: “Izmēru birkas ir tikai apģērbam.” To sieviete veltījusi kādam puisim, kurš reiz atļāvies nievājoši izteikties par Ievas apakšveļas izmēru. Tāpēc viņa ir gatava visai Latvijai atklāti paust: “Lielas meitenes var būt skaistas un viņām nav par to jākaunas.”

Savukārt Lauma īpaši sirsnīgu uzrakstu veltījusi savam vēderam, kurš, lai arī pēc mazuļa piedzimšanas rotāts strijām, devis dzīvību mazam supervaronim. “Es esmu dzemdējusi brīnišķīgu dēlu, un no šīs dzīves pieredzes ir deformēts mans vēders. Bet kāpēc man no tā būtu jākaunas, ja esmu izdarījusi kaut ko tik kolosālu savai dzīvei? Nu un, ka tas vēders ir tāds? Man tas vairs neko nemaina!” saka Lauma.

Airitas ķermeni rotā saukļi “Es esmu seksīga” kā arī “Mans ķermenis ir mana darīšana.” Viņa pārliecināta atklāj, ka ir iemīlējusi sevi it visu.  “Man patīk visas mana ķermeņa daļas, jo tās ir manas. Un man par viņām ir jāuztraucas. Ja es gribu ko mainīt vai labot, tad man ar viņām jātiek galā, nevis jums.” Bet kuldīdzniece Indra saka – “Mans vēders ir mans vēders,” norādot, ka strijas viņu darījušas ļoti laimīgu un ja kādām tās nepatīk – lai neskatās! “Tad, kad man bērni piedzima un es dzirdēju nostāstus par celulītu un strijām, kura dēļ “jāmirst nost,” man likās, ka tā ir spļaušana Dievam acīs. Jo šīs strijas man deva bērnus.” tā Indra.

“Es nekaunos, ka man ir 52. izmērs”, drosmīgi atklāj Madara, kuras ķermeni fotoizstādē rotā uzraksts – “Par cilvēka personību nespriež pēc cisku lieluma.” Turklāt tieši Madara ir tā, kura apliecina – apaļi cilvēki ir aktīvi un dzīvo pilnvērtīgu dzīvi – sieviete nodarbojas ar jogu un ir kaislīga salsas dejotāja. “To, ko es uzrakstīju uz vēdera, es drosmīgi pateicu ne tikai sev, bet arī apkārtējiem – man ir vienalga, ko jūs domājiet, es zinu, ka esmu skaista!” saka Lelde, piebilstot: "Jā, es valkāju XL apģērbu un par to nekaunos!"

Fotoizstādes atklāšanas pasākumā bija pulcējušās gan “Pati pilnība” dalībnieces un vadītāja Indra Salceviča, gan eksperti, kuri projekta laikā palīdzēja sievietēm iemīlēt savu ķermeni un pieņemt dabas dotās formas – lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, juriste Ieva Brante, kura šovā dalībnieces iedrošināja izmēģināt spēkus pole dance un citi. Pasākumā dalībnieces demonstrēja vasarīgus tērpus no t/c “Domina Shopping” veikaliem, kā arī veltīja iedvesmojošus vārdus visām Latvijas sievietēm.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šova “Pati pilnība” fināls gaidāms jau šonedēļ,13. jūnijā, kad tiks noskaidrots, kura no trim dalībniecēm kļūs par modes un stila žurnāla “Pastaiga” vāka modeli, lai stilistes Olgas Kolotovas un profesionālā modes fotogrāfa Oļega Zernova vadībā visai Latvijai pierādītu, ka ikviena sieviete, arī apaļīga, ir tā vērta, lai būtu uz žurnāla vāka.