foto: no privātā arhīva
Marika Ģederte ar draudzenēm dzimšanas dienā līksmo Sāremā
„Man bija tik skaista dzimšanas diena, un es pateicos tiem brīnišķīgajiem cilvēkiem, kuri ir man apkārt!” saka Marika.
Slavenības
2019. gada 26. maijs, 13:30

Marika Ģederte ar draudzenēm dzimšanas dienā līksmo Sāremā

Marta Martinsone

Jauns.lv

Uzņēmēja, skaistumkonkursa "Mrs. Universe 2008" uzvarētāja un par Latvijas galveno blondīni dēvētā Marika Ģederte nupat nosvinējusi 45. jubileju. Atzīmējusi, kā nākas – ar draudzenēm trīs dienas līksmojusi Sāremā.

Dzimšanas diena Ģedertei ir 12. maijā. Un šo dienu ik gadu viņa izplāno ļoti rūpīgi. „Šogad svinības tika sadalītas divās daļās, jo mana dzimšanas diena iekrita tieši Mātes dienā. Mātes dienu pavadīju ar māsām un mammu, bet nedēļu vēlāk ar savām draudzenēm devos trīs dienu ilgās jubilejas svinībās uz Igaunijas lielāko salu Sāremā,” portālam Jauns.lv atklāj Marika.

Marika Ģederte ar draudzenēm Sāremā

Marika Ģederte ar draudzenēm dzimšanas dienā atpūšas Sāremā.

gallery icon

Kleitu vietā sportisks ietērps

„Mums ar draudzenēm ir brīnišķīga tradīcija reizi gadā kaut kur aizbraukt. Tas ir labs veids, kā pašām relaksēties no ikdienas, un parasti pēc šādiem izbraucieniem paliek tās visjaukākās atmiņas,” saka Ģederte, atklājot, kamdēļ izvēlējusies šoreiz jubileju svinēt kaimiņzemē.

„Sāremā iepriekš nebiju bijusi, un gribēju šogad jubileju nosvinēt pavisam citādi, nekā ierasts. Šoreiz dzimšanas dienas svinībās izpalika kleitas un augstpapēžu kurpes, izbrauciens bija relaksēts, pie dabas. Tērpāmies ērtos un sportiskos apģērbos. Dzīvojām pasakainā vietā pie jūras. Devāmies ekskursijā pa salu, apmeklējām Kāli meteorīta krāteri, kas ir 110 metru diametrā, Kuresāres viduslaiku pili, Pangas klintis un vējdzirnavas,” stāsta Marika.

Apņēmusies izvairīties no čīkstuļiem

Marika pēc savas 45. jubilejas nolēmusi pildīt vairākas apņemšanās, kurām līdz šim nav īsti izdevies pievērst uzmanību. „Iepriekšējais gads man bija ļoti smags, ļoti daudz strādāju. Bija grūti gan emocionāli, gan veselības ziņā, un acīmredzot ir jābūt kaut kādam grūdienam, lai saprastu, ne nekad, nevienā brīdī nedrīkst par sevi aizmirst,” atzīst uzņēmēja.

„Uzsākot savu „jauno” gadu, esmu apņēmusies padomāt par sevi, izvairīties no čīkstulīgiem, slinkiem un toksiskiem cilvēkiem. Tāpat esmu nolēmusi atkal cītīgi apmeklēt sporta zāli, jo jūtu, esmu „palaidusies”,” nosaka viņa.

Taujāta, vai nosvinēto gadu skaitlis viņu mazliet nesatrauc, Marika saka: „Svarīgākais ir veselība un dzīvesprieks. Es jūtos lieliski. Protams, ka satraucos par tām krunciņām, tāpat kā vairums citu sieviešu šajā vecumā, bet sirdī jūtos kā 18 gados,” tā Ģederte.