Vai skandāliste Mailija Sairusa atkal kopā ar bijušo līgavaini? FOTO
Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts 2016. gada pirmajās dienās manīti kopā auto stāvvietā Austrālijā. Attēlu savā „Instagram” blogā publiskojis kāds fans.
Slavenības
2016. gada 7. janvāris, 05:11

Vai skandāliste Mailija Sairusa atkal kopā ar bijušo līgavaini? FOTO

Jauns.lv

Skandalozā popzvaigzne Mailija Sairusa (23) un „Bada spēļu” aktieris Laiems Hemsvorts (25) bija saderināti, bet 2013. gadā izšķīrās. Daži baumoja, ka Hemsvortam nebija pieņemama draudzenes publiskā vulgārā uzvedība un plikumu izrādīšana, taču gada sākumā bijušie mīlnieki atkal redzēti kopā. Vai viņi nolēmuši atjaunot attiecības?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vairāki ziņu avoti vēsta, ka dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts gadu miju pavadījuši kopīgi ballējoties mūzikas festivālā „The Falls Festival” Austrālijā. Ļaudis, kas uzdodas par aculieciniekiem, pat apgalvo, ka pārītis manīts apskaujamies un skūpstāmies. Vai tā ir patiesība vai izdomājums, grūti teikt, taču „nav dūmu bez uguns”. Janvāra pirmajās dienās pārītis nofotografēts kopā automašīnas stāvvietā. Sairusu un Hemsvortu atpazinuši fani, nofotografējuši ar mobilo tālruni un attēlus ievietojuši „Instagram” blogā.

Mailija pa auto stāvvietu devās galvu noliekusi un ar saulesbrillēm uz acīm, savukārt Laiems sekoja pa pēdām bijušajai draudzenei pussoļa attālumā.

Kāds cits fans publiskojis attēlu ar pāri, kurā abi redzami ļaužu pilnā kafejnīcā. Attēlā iespējams atpazīt arī Laiema brāli aktieri Krisu Hemsvortu.

Laiems un Mailija izšķīrās 2013. gadā pēc piecu gadu ilgas kopābūšanas, no kuriem gadu bija saderināti. Šķiršanās daudziem faniem bija pārsteigums, jo abi gatavojās kāzām.

Pērnā gada novembrī intervijā izdevumam „Men’s Fitness” Laiems dalījās pārdomās par bijušo draudzeni. „Tu iemīlies tajā, kurā iemīlies, to nevar izvēlēties. Dažiem cilvēkiem tikai līdzi nāk lielāka bagāža,” komentēja aktieris. „Mēs bijām kopā piecus gadus, nedomāju, ka šīs jūtas jebkad mainīsies. Un tas ir labi, jo man pierāda, ka viss bija pa īstam. Tā nebija tikai dēka. Tā bija svarīga manas dzīves daļa, un vienmēr tāda būs.”

Sairusa un Hemsvorts iepazinās 2009.gadā, kopīgi filmējoties drāmā „The Last Song”. 2012. gada jūnijā viņi paziņoja par saderināšanos, bet 2013. gada septembrī pēc vairāku nedēļu ilgām baumām, publiski apstiprināja, ka saderināšanos atsaukuši un šķīrušies. Iemeslu šādam lēmumam pāris nenosauca.

       

Kasjauns.lv / Foto; Instagram, Vida Press