foto: Inta Mengiša
Aigars Krēsla sastop jaunu mīlestību, pamet Rīgas dzīvi un pārceļas uz laukiem
„Atsevišķi esam izdzīvojuši ģimenes dzīvi, izaudzinājuši bērnus, un nu pienācis laiks, kad esam sagājuši kopā un varam to vienkārši izbaudīt," saka mūziķis.
Slavenības
2019. gada 14. maijs, 06:18

Aigars Krēsla sastop jaunu mīlestību, pamet Rīgas dzīvi un pārceļas uz laukiem

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā nedēļā Latvijas Nacionālajā teātrī notika pirmizrāde muzikālajam stāstam "Zem diviem karogiem" par grupu "Jumprava". Uz nozīmīgo notikumu grupas mūziķis Aigars Krēsla (56) ieradās kopā ar jaunu draudzeni – "Swedbank" darbinieci Sandru Paegli.

Ar savu divu jau pieaugušo bērnu māti Sandru Krēslu Aigars izšķīrās pirms padsmit gadiem, un pēc tam mūziķi vairākus gadus vienoja romantiskas attiecības ar krietni par pašu jaunāko reklāmas darbinieci Zani Bērziņu, kas nu ir kopā ar režisoru Jāni Nordu. Taču Aigars pēc vairākiem vienatnības gadiem ir sastapis jaunu mīlestību, kas ir viņa vienaudze un kuras vārds atkal ir Sandra – tāpat kā mūziķa pirmajai sievai.

Izbauda mīlestību ar sievieti savos gados

Teātra pirmizrādē, kur bija sapulcējušies grupas "Jumprava" pašreizējā sastāva dalībnieki, valdīja pacilāta gaisotne. "Jumprava" ir pirmā mūzikas grupa Latvijā, par kuras radošo darbību vairāk nekā 30 gadu griezumā tapusi teātra izrāde.

"Zem diviem karogiem" pirmizrāde

2019. gada 9. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī notika izrādes "Zem diviem karogiem" pirmizrāde.

gallery icon
109

Grupas līderis Aigars Grāvers pēc nesenās šķiršanās no sievas Aijas Strazdiņas teātrī ieradās viens, savukārt Aigars Krēsla šo personisko notikumu bija izraudzījies par pirmo reizi, kad iziet sabiedrībā ar savu jauno dzīvesbiedri Sandru.

Mūziķis atklāj, ka, pateicoties kopīgam draugu lokam, abi iepazinušies pērn un nu jau aptuveni gadu ir kopā. „Mums saskan it visā – kā dzīves skatījumā, tā humorā. Esmu ļoti pateicīgs liktenim, ka esmu sastapis „savu cilvēku”, ar ko kopā jūtos patiešām brīvi un labi. Mēs turklāt ar Sandru esam faktiski vienaudži. Atsevišķi esam izdzīvojuši ģimenes dzīvi, izaudzinājuši bērnus, un nu pienācis laiks, kad esam sagājuši kopā un varam to vienkārši izbaudīt,” atzīst Aigars, kura draudzene ir māte jau pieaugušai meitai un diviem dēliem.

Sāk jaunu dzīvi laukos

Aigars Krēsla atzīst, ka līdz ar jaunajām attiecībām jauns posms viņa dzīvē sācies arī praktiskā ziņā. „Mēs esam izlēmuši pamest skaļo, stresaino Rīgu un savu kopdzīvi veidot tuvāk dabai. Jau kādu laiku biju domājis par to, ka Rīga atņem enerģiju un nomāc, ka gribētos no šīs vides izkāpt laukā. Un nu tas ir noticis – mēs pārceļamies uz laukiem! Raunā esam iegādājušies skaistu saimniecību ar dzīvojamo ēku, kūti, šķūni, un drīzumā tur taisāmies iekārtoties uz dzīvošanu. Tā ir viensēta ar zemes gabalu, kam tuvākā apdzīvotā vietā ir piecu kilometru attālumā. Īsta bauda dvēselei – būt skaistā vietā, pie dabas, kur vari būt kopā tikai ar tiem, ar ko vēlies," nosaka Krēsla.

Par to, kāpēc laucinieka dzīvi Krēsla noskaņojies „izgaršot līdz kaulam”, kā arī citas intervijas, notikumus un interesantākās ziņas lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!