foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
"Troņu spēles" aktrise Sofija Tērnere apprecējusies ar mūziķi Džo Džonasu
Džo un Sofija šogad februārī "Oskara" balcu pasniegšanas ballītē.
Slavenības
2019. gada 3. maijs, 09:33

"Troņu spēles" aktrise Sofija Tērnere apprecējusies ar mūziķi Džo Džonasu

Jauns.lv

Angļu aktrise Sofija Tērnere, kas atpazīstamību ieguvusi ar dalību seriālā "Troņu spēle", kļuvusi par precētu sievu. Viņa teikusi jāvārdu savam iecerētajam - amerikāņu mūziķim Džo Džonasam.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon
26

Sofija (23) un Džo (29) apprecējušies 1. maijā Lasvegasā - dažas stundas pēc "Billboard" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas. Džo pasākumā uzstājās kopā ar saviem brāļiem, bet Sofija bija viena no balvu pasniedzējām.

Tērnere, kas drīz vien uz lielā ekrāna būs redzama "X-cilvēku" supervaroņu sāgas jaunajā grāvējā "Dark Phoenix", ar populārās puišu grupas "Jonas Brothers" dalībnieku Džo tikties sāka 2016. gada novembrī. Pēc nepilna gada abi saderinājās, un nu nosvinējuši kāzas.

Par kāzām pāra fani uzzināja vien, pateicoties sociālajiem tīkliem. Pazīstamais amerikāņu diskžokejs Diplo savā "Instagram" kontā nodemonstrēja video tiešraidi, pierakstot: "Ātri ieskriešu šajās kāzās". Un izrādījās, tās bija Džo un Sofijas kāzas vienā no Lasvegasas precību vietām, kurās, kā jau tur ierasts, jauno pāri salaulāja Elvisa Preslija līdzinieks. Pēcāk video zibens ātrumā aplidoja tviteri, un vēlāk arī Tērneres pārstāvji medijiem apstiprināja - "Troņu spēles" zvaigzne ir kļuvusi par precētu sievu.