foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Šarmantajai Monikai Beluči gandrīz 20 gadus jaunāks draugs
Monika Beluči un viņas jaunā mīlestība Nikolā Lefevre.
Slavenības
2019. gada 11. aprīlis, 17:02

Šarmantajai Monikai Beluči gandrīz 20 gadus jaunāks draugs

Jauns.lv

Pēc divām pagātnē šķirtām laulībām itāliešu kinozvaigzne Monika Beluči (54) ļoti piesardzīgi izturas pret jaunām attiecībām un jo īpaši to atklāšanas publiski. Pirms mēneša Beluči pirmo reizi kopā ar mīļoto apmeklējusi saviesīgu vakaru, bet nesen kā abi kopīgi devušies uz zīmola „Cartier” rīkotu pasākumu Parīzē. Monikas Beluči jaunā mīlestība ir 18 gadus jaunāka, bet abi izskatās kā vienaudži.

Itāliešu aktrise Monika Beluči uz pasākumu ieradās, ģērbusies baltā bikškostīmā, roku rokā ar savu jauno draugu franču mākslinieku un scenogrāfu Nikolā Lefevri (36). Ja nezinātu, grūti būtu pateikt, ka šim pārim ir 18 gadu liela gadu starpība.

Monika Beluči un viņas 18 gadus jaunākais draugs Nikolā Lefevre

gallery icon

Beluči izskatījās eleganta - kā vienmēr. Viņa bija izvēlējusies platas bikses, kam pieskaņojusi tāda paša toņa žaketi ar šobrīd tik aktuālo čūskādas printa apdari. Koptēlu viņa pabeigusi, kājās apaujot gaišas laiviņas uz platformas zoles un rokā nesot metālisku „clutch” somiņu. Kastaņbrūnos matus aktrise bija atstājusi vaļējus, bet kosmētiku izvēlējusies neuzkrītošu un klasisku.

Baltais bikškostīms ir no modes nama „Dolce & Gabbana” jaunākās kolekcijas un maksā 3163 eiro.

Pirmā, kas sieviešu garderobē ieviesa tērpu, kas līdzinās vīriešu uzvalkam, ir Koko Šanele, un tas notika 1914. gadā. Arī pēc 105 gadiem šāds apģērbs dāmu garderobē savu aktualitāti nav zaudējis.

Monika Beluči "Dolce & Gabbana" modes skates laikā Milānā

gallery icon

Aktrise jau agrāk intervijās norādījusi, ka jūtas harmonijā ar savu izskatu un neplāno meklēt palīdzību pie plastikas ķirurgiem, lai gan pret šādu palīdzību absolūti neiebilst. Beluči uzskata, ka ikvienai sievietei jādara, tas, kas viņai ļauj justies labāk. Ja tā ir estētiskā ķirurģija – kāpēc gan ne?

Monika par savas nevīstošās jaunības noslēpumu sauc labu sejas krēmu un vitamīnus. Tiesa, vienu mazu viltībiņu aktrise pielieto. Viņa ir aizrāvusies ar akupunktūru. Kā saka pati aktrise, viņa šīs procedūras pielieto botoksa injekciju vietā.

Monika Beluči vienmēr ierindojas to topu virsotnēs, kur tiek apzinātas slavenās sievietes, kuras ir dabiski skaistas un nav izmantojušas plastikas ķirurgu palīdzību.

Monika Beluči ar meitām Devu un Leoniju

gallery icon

Monika 14 gadus bija precējusies ar franču aktieri Vinsentu Kaselu (52). Pāris laulību šķīra 2013. gada augustā. Viņi ir vecāki divām meitām – Devai (15) un Leonijai (9).

1990. gadā Beluči apprecējās ar savu pirmo vīru, itāliešu fotogrāfu Klaudio Karlosu Basso, bet četrus gadus vēlāk šo laulību šķīra.

Monikas Beluči vīrs Vinsents Kasels atpūšas pludmalē

gallery icon

Aktiera Vinsenta Kasela un modeles Tinas Kunaki kāzas

Par precētu vīru atkal kļuvis pazīstamais franču aktieris Vinsents Kasels - 51 gadu vecā kinozvaigzne šomēnes par sievu apņēma modeli ...

gallery icon