foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Meganas Mārklas pusmāsa atkal metas viņu nomelnot
Megana Mārkla un princis Harijs.
Slavenības
2019. gada 11. aprīlis, 06:47

Meganas Mārklas pusmāsa atkal metas viņu nomelnot

Jauns.lv

Gaidot pasaulē prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimto, uz ekrāniem iznācis dokumentāls speciālizlaidums, kurā eksperti un citi cilvēki vērtē, kāds izvērties Saseksas hercogu pāra pirmā bērna gaidību laiks. No iespējas izteikties nav atturējusies arī Meganas bēdīgi slavenā pusmāsa Samanta. Arī šoreiz viņas viedoklī nekas pozitīvs nav saklausāms.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Saseksas hercogienes Meganas pusmāsa Samanta Mārkla.

Nav šaubu, ka prinča Harija un Meganas Mārklas gaidāmajam bērnam un visam ar to saistītajam pievērsta nedalīta mediju uzmanība. Karaļnama eksperti analizējuši Saseksas hercogu pāra savstarpējā attiecības un ķermeņa valodu publiskos pasākumos. Pētījuši kā Meganai izdodas tikt galā ar pirmo grūtniecību, esot sabiedrības acu priekšā. Tas viss un vēl daudz kas cits vērojams kompānijas TLC jaunajā speciālizlaidumā „Megana un Harijs: karaliskā bērna stāsts” („Meghan & Harry: A Royal Baby Story”).

Vienu stundu ilgā pārraide, kas pirmizrādi piedzīvojusi otrdien, sarūgtinājusi daudzus māmiņas cerībās esošās hercogienes fanus, jo tajā galvenais akcents ir likts uz Meganas pusmāsas Samantas stāstīto. Bet viņa neskopojas ar Meganas jaunā karaliskā dzīvesveida kritizēšanu. Tā kā pasaule ir kā apsēsta ar Saseksas hercogu pāri, tabloīdi un mediji seko līdzi it visam, kas ar Meganu notiek: ko uzvilkusi topošā māmiņa, kā viņa izturas un cik līdzīga vai atšķirīga viņa gaidību laikā ir svainei Kembridžas hercogienei Ketrīnai.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon

„Esmu pārliecināta, ka Megas uzvedībā ir jaušama greizsirdība,” Samanta norādījusi, salīdzinot Meganu ar Ketrīnu un abu dāmu apģērbu izvēli publiskiem pasākumiem. „Viņai ļoti patīk būt uzmanības centrā. Manuprāt, daļēji tas šobrīd arī notiek.”

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon

Izvērtējot Meganas topošās māmiņas ģērbšanās stilu, karaļnama korespondente un rakstniece Keitija Nikola, slavenību žurnāliste Ešlija Pīrsone un citi, atzinuši, ka Meganas tērpi ir daudz „diskutablāki”, glamūrīgāki un šikāki. Viņa reti izvēlējusies apģērbus no speciālajām grūtnieču tērpu kolekcijām.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Megana modes nama „Oscar de la Renta” vakartērpā.

Viens no apģērbiem, kas gaidību laikā raisījis plašas diskusijas, bija modes nama „Oscar de la Renta” vakartērps, ko Megana izvēlējās Austrālijā, apmeklējot ģeogrāfu biedrības balvu ceremoniju. Otrs plaši apspriests apģērbs bija modes nama „Dior” krēmkrāsas vakartērps ar apmetni, ko Megana izvēlējusies pieņemšanai Marokā. Runā, ka šī tērpa cena bijusi 130 000 ASV dolāru.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Megana modes nama „Dior” vakartērpā.

„Es tērētu mazāk. Es domāju, daudzi cilvēki [viņas vietā] tērētu mazāk,” par pusmāsas dārgajiem apģērbiem izteikusies Samanta Mārkla.

Samanta ir pārliecināta, ka pateicoties meditācijai, iekšējam mieram un medicīnas personālam, Meganai dzemdības noritēs sekmīgi un labi. Lai gan izskanējis viedoklis, ka pirmajos mēnešos Saseksas hercogu pāris pats rūpēsies par jaundzimušo atvasi, bez apkārtējo palīdzības, Samanta pa to ir citās domās. „Es domāju, ka Mega noteikti nolīgs auklīti,” viņa norāda.

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Megana gaidību laikā.

„Esmu diezgan pārliecināta, ka viņas stresa noturība pašos pirmsākumos varētu būt zema,” uzskata Samanta. „Cik istabu ir Frogmoras kotedžā? Es redzu, ka tajās visās varētu izmitināt auklītes... Megana var būt ļoti strikta, un noteikti būs domstarpības, bet Megana no tā var mācīties un gūt izaugsmi. Ja auklīte būs gana stipra, viņa neslīgs asarās.”

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon

Arī šajā reizē Samanta nav atturējusies, nenorādot, cik nozīmīga loma Meganas dzīvē bijusi tētim, kurš tagad tik nepelnīti esot atstumts. „Nav jau tā, ka mūsu nekad nebūtu bijis,” viņa vēršas pie Meganas. „Mēs apmeklējām tavus dejošanas koncertus. Bijām kopā brīvdienās, Pateicības dienā... Bet tagad pēkšņi mēs vairs neeksistējam. Tu nevari šādi sāpināt cilvēkus un tad pagriezt visu kājām gaisā, un tēlot upuri.”

Keitas grūtniecības stils

gallery icon

Savas pārdomas Samanta noslēdz ar uzskatu, ka Saseksas hercogu pāra bērnam būtu jādod iespēja iepazīt visu ģimenei, apzināt saknes, no kurām ir cēlies. Viņam vai viņai noteikti būtu jāiepazīst vectēvs Tomass Mārkls un visa Mārklu ģimene.

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon