Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
„Troņu spēles" zvaigzne Sofija Tērnere atklāj, kāpēc tik agrā vecumā saderinājusies ar mūziķi Džo Džonasu
foto: Chelsea Lauren/REX/ Vida Press
Sofija Tērnere un Džo Džonass.
Slavenības

„Troņu spēles" zvaigzne Sofija Tērnere atklāj, kāpēc tik agrā vecumā saderinājusies ar mūziķi Džo Džonasu

Jauns.lv

Seriāla „Troņu spēle” ("Game of Thrones") aktrisei Sofijai Tērnerei bija tikai 21 gads, kad viņa saderinājās ar grupas „Jonas Brothers” mūziķi Džo Džonasu. Kāzas pāris plāno šovasar.

„Troņu spēles" zvaigzne Sofija Tērnere atklāj, kāp...

Intervijā žurnālam „Rolling Stone” aktrise Sofija Tērnere ne tikai dalījusies pārdomās par seriālu „Troņu spēle”, kam drīzumā uz ekrāniem gaidāma noslēdzošā sezona, bet arī atklājusi, kāpēc, būdama tikai 21 gadu veca, piekritusi precēties ar savu draugu Džo Džonasu.

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

Sofija Tērnere apliecina, ka saderināšanās tik agrā vecumā pavisam noteikti nav bijis viņas tīņa gadu sapnis vai mērķis, ko īstenot. „Es biju pilnībā gatava savu turpmāko dzīvo nodzīvot viena,” apliecina aktrise. „Manuprāt, kad atrodi īsto cilvēku, tu to saproti. Man ir sajūta, ka mana dvēsele ir krietni vecāka nekā mans esošais gadu skaits. Man ir sajūta, ka esmu nodzīvojusi pietiekami ilgu dzīvi, lai saprastu. Esmu satikusi pietiekami daudz puišu, lai saprastu, esmu sastapusi pietiekami daudz meiteņu, lai saprastu. Es nejūtos kā 22 gadus veca. Ir sajūta, ka man būtu 27 vai 28 gadi.”

Pag, iepazītas arī meitenes? „Visi eksperimentē,” izjautāta pastāstīt tuvāk, mierīgi attrauc Sofija. „Tā ir daļa no pieaugšanas. Es iemīlu dvēseli, nevis dzimumu.” Šo interviju Tērnere sniedza 22 gadu vecumā. Šā gada 21. februārī viņa nosvinējusi savu 23. dzimšanas dienu.

Aktrise Sofija Tērnere

Aktrise Sofija Tērnere.

Runājot par kāzām, Džo Džonass sarunu šovā „The Late Show With James Corden” ļāvis nedaudz ielūkoties savos plānos un vēlmēs par savu gaidāmo lielo dzīves notikumu.

Džo atzinis, ka nevēlas tik daudz ceremoniju, kā bija brālim Nikam Džonasam (te gan jāatzīmē, ka daudzās svinības lielā mērā noteica līgavas indiešu tradīcijas) un viņš arī negribētu apprecēties sniegputenī, kā otrs brālis Kevins Džonass.