foto: REX/ Vida Press
"Spice Girls" dalībniece Mela B atzīstas - viņai bijis sekss ar kolēģi Džeriju Halivelu
Džerija Halivela un Melānija Brauna 2013. gadā.
Slavenības
2019. gada 25. marts, 13:20

"Spice Girls" dalībniece Mela B atzīstas - viņai bijis sekss ar kolēģi Džeriju Halivelu

Jauns.lv

Britu TV raidījumu vadītājs Pīrss Morgans panācis, ka viena no reiz tik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniecēm Mela B atzinusies - viņai bijis sekss ar kolēģi Džeriju Halivelu.

PIrmdien Morgana TV raidījumā "Good Morning Britain" tika demonstrēts fragments no Pīrsa cita šova - "Piers' Life Stories". Tā filmēšana notikusi pagājušajā nedēļā, un tad Mela B atzinusies, ka viņai bijušas intīmas attiecības ar Džeriju.

Turklāt pirmdienas raidījumā skatītāju vidū bija cita grupas "Spice Girls" dalībniece Mela C, kas izskatījās krietni pārsteigta, uzzinot par savu bijušo kolēģu dēku.

"Vai tu esi gulējusi ar Džeriju?" raidījumā vaicā Morgans, uz ko Mela B pārliecinoši atrauc: "Jā, mēs visas kopā gultā gulējām! Bet, nu ne jau tā, ne jau visas..." Morgans turpina: "Vai tu ar Džeriju gulēji... tā?" Tad nu Mela B pēc nelielas pauzes, smaidot apstiprinoši māja ar galvu. "Viņa mani tagad ienīdīs, jo tagad ir tā elegantā, ar māju laukos un vīru," par Džeriju, kas precējusies ar F-1 autosacīkšu komandas "Red Bull Racing" bosu Kristianu Horneru, noteica Mela B.

Pīrss atklājis, ka pēc šīs atzīšanās Mela esot nekavējoties zvanījusi Džerijai, lai viņu brīdinātu, ka šādi vārdi izskanējuši kameru priekšā. Taču informēti avoti zina stāstīt, ka Džerija par šo paziņojumu nebīut nav bijusi priecīga un patiešām ļaunojas, kāda skāde viņas reputācijai tagad nodarīta. Turklāt tas tagad pat varot pamatīgi iedragāt grupas "Spice Girls" apvienošanās plānus jaunai koncertturnejai.

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon
18

"Nekas atcelts netiks, bet viņu draudzība, iespējams, tagad ir vējā," saka zinātāji. Pēc divām nedēļām dāmas sanākšot kopā uz mēģinājumiem, bet 24. maijā jau Dublinā paredzēts pirmais lielkoncerts.

Citi avoti turklāt saka, ka tuvākajās dienās Džerija nākšot klajā ar paziņojumu, ka nekas tāds nav noticis un Mela B to pateikusi vien tādēļ, lai reklamētu savu grāmatu - autobiogrāfiju "Brutally Honest" ("Nežēlīgi atklāta").