foto: CAMERA PRESS/ED/JL/NPG / Vida Press
Princesei Beatrisei jauns draugs un superdārga kleita
Princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci.
Slavenības
2019. gada 15. marts, 06:33

Princesei Beatrisei jauns draugs un superdārga kleita

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna nav vienīgā britu karaļnama pārstāve, kas apmeklējusi izsmalcināto vakaru Nacionālajā portretu galerijā Londonā. Uz sabiedrības krējuma pasākumu devusies arī Jorkas princese Beatrise ar savu jauno draugu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdienas vakarā Nacionālajā portretu galerijā Londonā notikušo saviesīgo pasākumu apmeklējusi arī Jorkas princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci. Šī ir pirmā reize, kad Beatrise jauno draugu ņēmusi līdzi uz publisku pasākumu. Runā, ka princese ar Edoardo ir kopā jau kopš aizvadītā gada septembra, lai gan, pateicoties ģimenēm, abi ir pazīstami jau ilgāku laiku.

Princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci

gallery icon
9

Prinča Endrū un Sāras Fergusones vecākā meita, 30 gadus vecā princese Beatrise saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies velveta kleitu burgundija krāsā. Tērpa augšdaļa bija pieguloša augumam, bet midi garuma svārki kupli un ar volāniem. Kleitu darinājis modes nams „Alaïa” un tā maksā pasakainu summu – 9350 ASV dolāru.

Tērpam princese bija pieskaņojusi matētas melnas zeķubikses un tumši zila velveta augstpapēžu kurpes ar siksniņu. Koptēlu Beatrise noslēgusi ar divām rokassprādzēm un melnu krokodilādas imitācijas „clutch” somiņu.

foto: CAMERA PRESS/ED/JL/NPG / Vida Press
Princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci.

Edoardo Mapelli Moci izvēlējies klasisku melnu smokingu, kam pieskaņojis baltu kreklu, melnu tauriņu un melnas ādas kurpes.

Gala pasākumu Nacionālajā portretu galerijā Londonā apmeklēja arī dizainere Viktorija Bekhema ar vīru bijušo futbolistu Deividu Bekhemu, supermodele Keita Mosa, modele Džordana Dana, mūziķis Laiems Peins un dizainers Kristians Lubutēns.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna apmeklē Galā pasākumu Nacionālajā portretu galerijā Londonā.

Interneta portāls „The Daily Mail” jau pērn novembrī bija izdibinājis, ka princeses Beatrises jaunā mīlestība Edoardo Mapelli Moci esot pasakaini bagāts. Viņš esot „nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs”.

Britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun” informēja, ka Edoardo ir 34 gadus vecs, viņš esot bijušā premjerministra tuva aizsaulē aizgājuša drauga audžudēls. Tiesa, vīrietis esot šķirtenis un viņam ir divus gadus vecs dēls Volfijs, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējā laulībā. Edoardo specializējas „turīgu klientu apkalpošanā, atrodot un labiekārtojot vairākus miljonus vērtus īpašumus”.

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci ir nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs. Viņš ir šķirtenis un divus gadus veca dēla tēvs.

gallery icon
4

Runā, ka nekustamo īpašumu magnāts un Jorkas princese Beatrise iepazinušies aizvadītā gada septembrī, mēnesi pirms Beatrises jaunākās māsas princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kāzām. Abus esot iepazīstinājis kāds „kopīgs paziņa”, – informē „The Sun”.

„Viss attīstās ļoti strauji. Nevienu tas nepārsteigtu, ka pēc īsa laika viņi saderinātos. Viņi varētu apprecēties jau 2019. gadā. Draugi par to ir diskutējuši,” apgalvojuši paziņas.

Princesei Beatrisei žakete par 48 eiro, bet somiņa par 2414

gallery icon
5

Princeses Beatrises stils

gallery icon
10

Cilvēki izsmej princeses Beatrises cepuri

gallery icon
17
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās