foto: Instagram
Artuss Kaimiņš draudzeni atradis "Prāta vētras" koncertā
Artuss un Jeļena ir pāris jau vairāk nekā pusgadu.
Slavenības
2019. gada 12. marts, 06:14

Artuss Kaimiņš draudzeni atradis "Prāta vētras" koncertā

Žurnāls "Kas Jauns"

Reiz tik spožais aktieris, tagad viens no zināmākajiem Latvijas politiķiem Artuss Kaimiņš ar privātās dzīves niansēm beidzamajā laikā neplātās. Jau teju septiņus mēnešus viņš ir kopā ar fotogrāfi un pasniedzēju Jeļenu Soboļevsku. Un nupat atklājis – abi saskatījušies "Prāta vētras" koncertā. Turklāt Jeļena Artusu jau uzreiz izāzējusi, sakot, ka viņu nepazīst.

Artuss un Jeļena pirmoreiz tikušies "Prāta vētras" koncertā. „Viņa stāvēja pie vārtiem, es arī. Kavēju koncertu, bija gara rinda, kādu brīdi likās, ka būs jāklausās ārpusē. Tur bija viena meitene, piegāju klāt un prasīju, vai viņa arī stāv rindā, viņa teica – nevar saprast. Nu tad pastāvam kopā,” stāsta Kaimiņš.

Kad tikuši koncertā, sanācis tā, ka arī to kopā baudījuši. Artusu, kā jau sabiedrībā zināmu cilvēku, pasākumā atpazinis ne viens vien. Un Jeļena to izmantojusi, lai savu jauno paziņu izjokotu. „Cilvēki, protams, sita uz pleca, grib fotogrāfiju, un viņa man jautā – tu esi kaut kāds dziedātājs, ja?” atminas Kaimiņš, kas atbildējis: „Es Saeimā strādāju. Esmu deputāts, tagad vēlēšanas notiek.”"

"Pūlī mēģinājām atrast vietiņu, kur nostāties, un tā arī visu koncertu nostāvējām kopā. Man patika, ka viņa dzied līdzi visām dziesmām, tām populārākajām. Bija nenormāli forši! Es biju ar taksi uz Mežaparku atbraucis, viņa ar mašīnu. Satika savu brāli un viņa draugus, sakāpām visi viņas mašīnā un izvadājām, jo viņi bija alu dzēruši. Piesēdos pie stūres un aizvedu, kur vajag. Tad ar Ļenu devāmies paēst kādā vēlā vietā, mums Rīgā ar to ir problēmas pēc pulksten 23. Tad viņa teica, ka mani uz muļķi paķēra ar to dziedātāju. Izrādās – nē! Protams, pazīst. Viņa zināja visu – ka esmu deputāts, ko esmu darījis. Lai gan tas bija trīs stundu neviltots prieks, ka esi sastapis cilvēku, kurš tevi nepazīst, tev viņš patīk, tu viņam arī. Tāda jauka spēle.”

Attiecības ar Jeļenu, kurai ir piecgadīgs dēls, Artusā pašā kā cilvēkā atklājušas arī ko jaunu. „Uzzinu kādas šķautnītes, kuras sevī neesmu pamanījis pirms tam. Bet tas, domāju, ir tikai normāli. Daudz ko dzīvē esmu redzējis, šo to sasniedzis, virziens ir pareizs, un esmu priecīgs, ka Ļena atbalsta to, ko daru, novērtē. Jo šo nav viegli „iznest”, ja godīgi,” bilst politiķis.

Vēlēšanu nakts kaislības pie Artusa Kaimiņa

gallery icon
11

Par to, kā Artuss jaunībā pagalma biedriem dzeju skaitījis, un citas ziņas, intervijas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!