foto: Chelsea Lauren/WWD/REX/ Vida Press
Sindijas Kraufordes 19 gadu vecajam dēlam draud cietumsods
Supermodeles Sindijas Kraufordes dēls Preslijs Gerbers.
Slavenības
2019. gada 10. marts, 08:53

Sindijas Kraufordes 19 gadu vecajam dēlam draud cietumsods

Jauns.lv

Supermodeles Sindijas Kraufordes un uzņēmēja Randes Gerbera 19 gadu vecajam dēlam Preslijam Gerberam draud lielas nepatikšanas - par sēšanos pie stūres alkohola reibumā. Ja viņu atzīs par vainīgu, puisim var nākties ieslodzījumā pavadīt līdz pat sešiem mēnešiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ceturtdien Losandželosas apgabala prokuratūra izvirzījusi Preslijam Gerberam apsūdzību par braukšanu alkohola reibumā. Lietas izskatīšana nozīmēta šā gada 13. martā.

foto: MEGA / Vida Press
Preslijs ar vecākiem pēc mammas 53. dzimšanas dienas svinībām itāliešu restorānā Beverlihilsā šā gada februārī.

Prokuratūra apstiprinājusi, ka supermodeles Sindijas Kraufordes un uzņēmēja Randes Gerbera dēlam Preslijam Gerberam izvirzīta apsūdzība divos pārkāpuma punktos: par braukšanu reibumā un to, ka alkohola līmenis asinīs uzrādījis 0.08%, kas ievērojami pārsniedz atļauto.

Kalifornijā atļautais alkohola līmenis asinīs ir 0.08%, taču, ja persona nav sasniegusi 21 gada vecumu, maksimāli pieļaujamais daudzums ir 0.01%. (Salīdzinājumam - Latvijā tie ir 0.02% autobraucējiem, kuru braukšanas stāžs ir mazāks par diviem gadiem, un 0.05% šoferiem ar lielāku stāžu).

foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Modelis Preslijs Gerbers.

Ja Presliju tiesa atzīs par vainīgu, supermodeles dēlam draud līdz sešu mēnešu ilgs cietumsods un 1000 ASV dolāru liela soda nauda.

Presliju Gerberu par braukšanu alkohola reibumā aizturēja aizvadītā gada 30. decembrī. Braucot ar koncerna „Tesla” radīto automašīnu, puisis pārsniedzis ātrumu, kā rezultātā apturēts. Tas noticis Beverlihilsā pirms četriem rītā. Kad Preslijam lūgts veikt alkohola testu, viņš to nav izturējis.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Preslijs ar māsu Kaiju.

Drīz pēc aizturēšanas Gerbera pārstāvis sniedza oficiālu paziņojumu, norādot, ka Sindijas Kraufordes dēls nekad iepriekš nav bijis krimināli sodīts vai arestēts, kā arī norādīja, ka jaunietis ļoti nopietni izturoties pret apsūdzību un bez ierunām dara visu, kas no viņa tiek prasīts.

Pēc īslaicīga aresta, jau šā gada 1. janvārī Gerbers savā „Instgaram” profilā publiskoja video, kurā atrādīja, kā top viņa jaunais tetovējums. „Laimīgu Jauno gadu... par lielākām un labākām lietām,” puisis novēlēja saviem sekotājiem.

Preslijs Gerbers sekojis savas slavenās mammas un māsas Kaijas Gerberes pēdās, un arī ir modelis. Viņa debija notika 2016. gada jūnijā, kad jaunietis kopā ar māsām Džidži un Bellu Hadidām, un viņu brāli Anvaru Hadidu demonstrēja tērpus „Moschino” kūrorta tērpu kolekcijas skatē.

Šo divarpus gadu laikā Preslijam izdevies izveidot visnotaļ sekmīgu modeļa karjeru. Puisis piedalījies tādu slavenu modes namu skatēs kā „Dolce & Gabbana”. „Tommy Hilfiger” un „Prabal Gurung”. Viņš arī piedalījies „Calvin Klein”, „Omega” un citu prestižu zīmolu kampaņās.

Preslija Gerbera lietas izskatīšana paredzēta šā gada 13. martā.

Sindijas Kraufordes dēls Preslijs debitē „Moschino” modes skatē

gallery icon
12

Kaija un Preslijs Gerberi zīmola „Tommy Hilfiger” modes skatē

gallery icon
12

Sindijas Kraufordes bērni Kaija un Preslijs

gallery icon
8

Sindijas Kraufordes bērni Kaija un Preslijs ceremonijā „LA Fashion Awards 2016”

gallery icon
16

Sindijas Kraufordes skaistie bērni

gallery icon
15

Sindija Krauforde un viņas bērni

gallery icon
29
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās