foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
"Beverlihilsas" aktieris Lūks Perijs piedzīvojis smagu insultu un nogādāts slimnīcā
Aktieris Lūks Perijs.
Slavenības
2019. gada 1. marts, 15:02

"Beverlihilsas" aktieris Lūks Perijs piedzīvojis smagu insultu un nogādāts slimnīcā

Jauns.lv

Seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieris Lūks Perijs (52) trešdienas rītā steidzami nogādāts slimnīcā ar „smagu insultu”.

Interneta portāli "TMZ" un „The Blast” informē, ka uz aktiera Lūka Perija mājām Šermanouksā, Kalifornijā, trešdien pulksten 9:40 no rīta izsaukta ātrā neatliekamā palīdzība, jo „kādu piemeklējis insults”. Zināms, ka šis sākotnēji vārdā nenosauktais vīrietis ir aktieris Lūks Perijs, kuru mediķu brigāde steidzami nogādājusi slimnīcā.

Informāciju par hospitalizāciju apstiprinājis aktiera pārstāvis. „Perija kungu šobrīd novēro slimnīcā,” norādījis runasvīrs, tuvākus paskaidrojumus gan nesniedzot.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Lūks Perijs un Šenona Dohertija seriālā „Beverlihilsa 90210”.

Ceturtdienas pēcpusdienā portāls "TMZ" norādīja, ka viens no Perija draugiem esot apliecinājis, ka aktieris atrodoties medicīniski izraisītā komā. Taču Lūka Perija pārstāvis šo faktu noraidījis kā nepatiesu.

Divu bērnu tēvu Lūku Periju veselības krīze piemeklēja dienā, kad seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieri paziņoja par atgriešanos uz ekrāniem jaunā projektā. Savu dalību tajā apstiprinājuši Džeisons Prīstlijs, Dženija Gērta, Īans Zīrings, Gabriela Karterisa, Braiens Ostins Grīns un Torija Spellinga. Lūks Perijs, kurš seriālā atveidoja „siržu lauzēju” Dilanu Makeju, nav parakstījis līgumu par dalību jaunajā projektā.

foto: WENN/Vida Press
Lūks Perijs ar dēlu Džeku un meitu Sofiju 2010. gadā.

Drīz pēc izplatītās vēsts par Perija nonākšanu slimnīcā sociālajos tīklos atbalstu savam draugam un kolēģim pauduši daudzi viņa draugi un bijušie kolēģi. Aktrise Šenona Dohertija, kas seriālā atveidoja Brendu, atbalstu kolēģim paudusi, publiskojot mīlīgu fotogrāfiju no seriāla gadiem un novēlot Lūkam ātru izturību.

Arī Īans Zīrings paudis atbalstu kolēģim sociālajos tīklos. Viņš publiskojis smieklīgu fotogrāfiju, kurā redzams, sniedzam kolēģim buču uz vaiga.

Seriāla „Beverlihilsa 90210” viesaktieris Dīns Keins ar „Twitter” starpniecību vēl Lūkam Perijam ātru atveseļošanos.

Laba vēlējumus nosūtījusi arī Kristija Svansone, kura kopā ar Lūku Periju filmējusies kinolentē „Bafija vampīru medniece” (1992). (Nejaukt ar seriālu, kurā galveno lomu atveidoja Sāra Mišela Gelāra. Šausmu komēdijas galvenajā lomā iejutās Svansone.)

Atbalstu pauduši arī daudzi citi Lūka Perija draugi, paziņas un kolēģi.