Aculiecinieku video: Kiviča koncertā Vecrīgā izkaujas sabiedrības dāma Liene Skulme
Trakā pasaule
2019. gada 1. marts, 01:02

Aculiecinieku video: Kiviča koncertā Vecrīgā izkaujas sabiedrības dāma Liene Skulme

Jauns.lv

Ar kliedzieniem "vācies prom, tu, ķēms!" sabiedrības dāma Liene Skulme no bāra "Ezītis miglā" aizraidīja prom tur negaidīti ieradušos bijušo apcietināto Niku Endziņu, liecina cilvēku ievietotie video sociālajos tīklos.

Bārā "Ezītis miglā" Vecrīgā ceturtdien bija jānotiek Andra Kiviča koncertam. Tas arī izskanējis, taču ne bez jaunas ažiotāžas ap laimīgo pāri. Šoreiz agresiju izpauda ne tikai pats Kivičs, bet arī viņa mīļotā sieviete Liene Skulme, kura metās krāgā Nikam Endziņam. Ar lētas slavas kāro viltus ziņu "tēvu" Endziņu, kā zināms, 9.martā Kivičam paredzēts boksa cīņas mačs kādā Rīgas klubā. Uz pasākumu jau tiek tirgotas biļetes par 10 eiro gabalā.

Endziņš vēl pirms cīņas pamanījās ierasties koncertā Vecrīgā, un ar to pamatīgi nokaitinājis gan Kiviču, gan viņa draudzeni. Liene Skulme, aizmirstot par jebkādām sievietei piedienošām manierēm, metās virsū Endziņam ar ķērcieniem, lai viņš "vācas prom". Smagajā kaujā sievietei viņas centienos palīdzēja arī Kivičs, saucot, "kur ir jobanā apsardze, bļ*ģ?" Visbeidzot pa abiem kopā viņiem izdevās Endziņa jaunskungu izmest ārā pa durvīm.

Vēl kāda aculiecinieka video fiksēts mirklis, kur Kivičs pauž sašutumu par Endziņa ierašanos koncertā un aizstāv Lieni, sakot, ka tā ir viņa ģimene:

Jau vēstījām, ka plaši aprunātais mīlnieku pāris pirms došanās trimdā (jo šeit viņus nesaprotot) nofilmējušies realitātes šovā, kā arī šobrīd cītīgi strādā, lai izveidotu naudas iekrājumus. Tāpat kļuvis zināms, ka Liene Skulme savu mīļoto vīrietu bildinājusi. Vienlaikus abu attiecībām uzmanību pievērsusi gan Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija, gan Valsts policija. Savukārt 9.martā gaidāma boksa cīņa starp Kiviču un par viltus ziņu izplatīšanu aizturēto biznesmeni Niku Endziņu.