Keita Blanšeta nopērk māju, kur dzimis Šerloks Holmss. FOTO
Holivudas aktrise Keita Blanšeta ar vīru un četriem bērniem drīzumā pārcelsies no Holivudas uz Anglijas laukiem. Viņa šajā mēnesī Lielbritānijā iegādājusies nesen kā atjaunotu 19. gadsimtā celtu Viktorijas laika māju.
Slavenības
2016. gada 25. janvāris, 04:45

Keita Blanšeta nopērk māju, kur dzimis Šerloks Holmss. FOTO

Jauns.lv

„Oskara” balvas laureāte, austrāliešu aktrise Keita Blanšeta (46) savai sešu cilvēku lielajai ģimenei nopirkusi māju tālu prom no Holivudas spozmes. Jaunais ģimenes īpašums atrodas Anglijas laukos, nomaļā, taču gleznainā vietā Īstsaseksas grāfistes pilsētā Krovboro.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Māja, kuru nesen kā iegādājusies Holivudas aktrise Keita Blanšeta, savulaik piederējusi Šerloka Holmsa „tēvam”, rakstniekam seram Arturam Konanam Doilam. Pēc viņa tajā dzīvojis arī seriāla „Doctor Who” aktieris Toms Beikers.

Sarkano ķieģeļu celtajā Viktorijas laika muižā ir ne mazāk kā piecas pieņemamās zāles, septiņas guļamistabas un plašas ozolkoka kāpnes.

46 gadus vecā aktrise jauno īpašumu iegādājusies šā gada janvārī par 3 miljoniem sterliņu mārciņu (3.9 miljoni eiro). Šajā mājā viņa dzīvos kopā ar vīru, teātra režisoru Endrū Aptonu un četriem bērniem – dēliem Dašīlu Džonu (14), Romānu Robertu (11) un Ignatiusus Martinu (7), kā arī adoptēto meitu Edīti Vivjenu Patrīciju (1).

Sarkano ķieģeļu māja celta 19. gadsimtā uz 5.3 hektāriem zemes. Māja bija aizlaista zudībā, tikai pēdējo 18 mēnešu laikā dizainere Pola Bārnsa ar vīru Metjū tajā veikusi iespaidīgus atjaunošanas darbus, un nu arī veiksmīgi to pārdevusi aktrisei.

Kaimiņpilsētās netālu no Blanšetas dzīvo arī Holivudas aktrise Keita Vinsleta ar ģimeni, modele Hetere Milsa un mūziķis Braiens Ferijs.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press