foto: Juris Rozenbergs
"Viņa ir kā glezna man blakus" - populārajam reperim ansim varen efektīga sieva
Slavenības
2019. gada 24. februāris, 07:48

"Viņa ir kā glezna man blakus" - populārajam reperim ansim varen efektīga sieva

Žurnāls "Kas Jauns"

Neviena no "Zelta mikrofona" ceremonijas slavenajām viešņām nevarēja sacensties krāšņumā, kad pie apvāršņa parādījās populārais reperis, bītmeikeris un producents Ansis Kolmanis (31) ar sievu dejotāju Līvu Kolmani (29).

Reperis ansis ar sievu "Zelta mikrofons 2019" ceremonijā

Reperis ansis, īstajā vārdā Ansis Kolmanis un viņa sieva Līva Kolmane 2019. gada 12. februārī "Zelta mikrofona" balvu pasneigšanas ceremonijā.

gallery icon
17

Anša laulātā draudzene citu dāmu vidū izcēlās ar patiešām efektīgu ārieni – viņa bija posusies košā topiņā un kuplos garos brunčos ar dziļu šķēlumu, kas atsedza bagātīgi notetovēto kāju.

Līva žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka tērpu mūziķu apbalvošanas pasākumam veidojusi no savas kāzu kleitas apakšdaļas, kas nu pārtapusi brunčos ar jostu, bet pieskaņotais topiņš ir radu dāvana no Amerikas.

Paveicās apprecēt mīļāko reperi

Pāris atzīst, ka viens otru atraduši, pateicoties mīlestībai pret hiphopu. Līva savulaik kļuvusi par dejas pedagoģi un vairākus gadus darbojusies kā profesionāla dejotāja. „Biju solo dejotāja dažādos šovos, pārsvarā ārpus Latvijas, Eiropā. Ar dažādiem māksliniekiem, tostarp reperiem, uzstājos Francijā, Vācijā, Monako, Spānijā un citur,” stāsta Līva.

„Bet ar Ansi saskrējāmies un sapazināmies hiphopa tusiņos. Tā ir labākā vieta, kur atrast vīru!” smaidot teic repera mīļotā. Abi iepazinušies pirms aptuveni sešiem gadiem, taču sākumā ilgstoši abus saistījušas tikai labu paziņu attiecības.

„Pagāja krietns laiks, līdz lēnā garā sapratām, ka simpātijas ir abpusējas. Tas man bija liels pārsteigums!” neslēpj Ansis. „Man arī!” atzīstas Līva, ar ko reperis pirms diviem gadiem Ziemassvētkos nosvinēja kāzas. Tagad Līva vairs nedejo un nestrādā par deju skolotāju, bet gan darbojas kā Anša asistente. „Palīdzu repam un mūsu repa dzīvei. Man paveicās apprecēt savu mīļāko reperi! Kādreiz, bērnībā, fanoju par Ozolu. Bet tas bija citādi – viņš manās bērna acīs bija liels stārs, tāds neaizsniedzams. Bet, kad sapazinos ar Ansi, kad man iepatikās viņa mūzika, Ozols tika aizmirsts, un te nu es esmu. Labākais vīrs, kāds var būt, ir reperis! Un tieši Ansis!” paziņo viņa laulātā draudzene.

Vaicāti, vai nākotnes plānos ir arī rūpes par jaunas reperu paaudzes papildināšanu, Ansis atbild: „Jūs jau sākat izklausīties pēc mūsu vecākiem! Bet nu jau mazāk viņi ar šiem jautājumiem mūs apber, jo esam izrunājuši, ka ar šo lietu vēl nesteidzamies.”

Šķēlums par godu tetovējumam

Apjomīgais tetovējums, kas rotā teju visu sievas kreiso kāju, ir Anša dāvana mīļotajai. „Tieši par godu tetovējumam arī tika izveidots šis dziļais šķēlums manai kāzu kleitas svārku daļai,” norāda Līva, atklājot, ka tetovējums tapis četrās atsevišķās sesijās pie tetovētājas Ruutatoo.

foto: Juris Rozenbergs
„Pusgada laikā bija četras tetovēšanas sesijas, katra divas līdz trīs stundas gara," atklāj Līva.

„Pusgada laikā bija četras sesijas, katra divas līdz trīs stundas gara. Iztiku bez kliegšanas, jo tetovēšanas procesu panesu labi. Kopā ar meistari izdomājām koncepciju: viss sākās ar jūraszirdziņu, tieši no tā man arvien tuvāka kļuva jūras tēma. Uz pēdas ir jūraszvaigzne, uz stilbiem ir ūdenszāles, un augšā ir nāriņa, kas iznirst mandalas saulrietā. Mandalu gan diemžēl ir grūti redzēt, jo tā turpinās uz sāna,” par tetovēšanos stāsta repera sieva, piebilstot: „Man likās, ka šādā stilā šajā pasākumā vīram piestāvēšu... Viņš tāds skaists, gaišs.” „Es esmu kā balta lapa, un Līva ir kā glezna man blakus,” apmierināti nosaka reperis ansis.