foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Kaislības kā "Hameleonu rotaļās" - kārtējais krāpšanas skandāls Kardašjanu klanā
Realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana.
Slavenības
2019. gada 22. februāris, 06:35

Kaislības kā "Hameleonu rotaļās" - kārtējais krāpšanas skandāls Kardašjanu klanā

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana (34) jau otro reizi piedzīvojusi partnera Tristana Tompsona neuzticību. Šī reize būšot arī pēdējā, apliecina paziņas. Hloja no Tristana izšķīrusies.

foto: Instagram, Vida Press
Hloja Kardašjana ar meitu Trū un partneri Tristanu Tompsonu.

ASV interneta kompānija „Yahoo” apstiprina ziņas, ka realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana pārtraukusi attiecības ar savas 10 mēnešus vecās meitas Trū tēvu Tristanu Tompsonu. Viņa uzzinājusi, ka partnerim bijusi dēka ar 21 gadus veco modeli Džordinu Vudsu. Šī jaunā sieviete ir Hlojas jaunākās māsas Kailijas Dženeres labākā draudzene un daudzu gadu garumā bijusi tuva visai Kardašjanu-Dženeru ģimenei.

„Visa ģimene ir ļoti noskaitusies,” kāds paziņa apliecinājis kompānijai „Yahoo”. „Protams, visvairāk jau pati Hloja. Bet šo kā nodevību uztver ikviens no viņiem. Viņi visi pret Džordinu izturējušies kā vienu no savas ģimenes.”

Hloja par sava drauga Tristana Tompsona neuzticību uzzinājusi šajā pirmdienā no kopējiem draugiem. 27 gadus vecais basketbola komandas „Cleveland Cavaliers” spēlētājs un Vudsa ļāvušies spontānai dēkai svētdien notikušajā mājas ballītē. „Hlojai pietiek,” izteicies paziņa. „Neredzu, kā Tristans varētu mēģināt atgriezties pēc šī sānsoļa.”

Kāds aculiecinieks, kurš dienu iepriekš redzējis Tompsonu bārā Losandželosā, apliecinājis, ka sportists uzvedies tā, ka „pavisam noteikti izskatījās, ka viņš ir brīvs no attiecībām”.

Šī nav pirmā reize, kad Tristans Tompsons bijis neuzticīgs dzīvesbiedrei. Jau pērn plašsaziņas līdzekļi plaši atspoguļoja neuzticības skandālu un to cik grūti sportistam nācās atgūt draudzenes labvēlību. NBA basketbolists piekrāpis Hloju īsi pirms abu kopīgā bērna nākšanas pasaulē.

„Hloja ļoti centās ģimenes vārdā šīs attiecības tomēr saglabāt,” apliecina paziņa. „Taču visam ir savas robežas.”

„Lai kā arī beigtos šīs attiecības, meita Trū viņai ir pati svarīgākā dzīvē, un Hloja darīs to, kas ir vislabākais bērnam,” ir pārliecināts vārdā nenosauktais informators.

Ir vēl kāds cilvēks, kurš jūtas dziļi „sagrauts” par Tompsona un Vudsas dēku. Tā ir Kailija Dženere. Zīmola „Kylie Cosmetics" dibinātāja un īpašniece esot „tik sarūgtināta”, ka „nezinot, ko iesākt”, – paziņa apliecinājis kompānijai „Yahoo”. Abas ir ļoti tuvas, reiz kādu laiku viņas pat dzīvojušas kopā. Tagad, kad Kailija pati ir mamma gadu vecajai meitiņai Stormi, viņa savu draudzeni bieži uzrunā par tanti Džordinu. Modele Džordina Vudsa līdz šim daudz laika pavadījusi kopā ar Dženeres mazo meitu un viņu dievina.

„Mīlu viņas abas vairāk nekā pašu dzīvi,” vēl ne tik sen par meitu un draudzeni savā „Instagram” blogā rakstīja Kailija Dženere. Tagad viņa ir sarežģītas izvēles priekšā. Labākā draudzene krāpusi miesīgo māsu.

View this post on Instagram

love these two more than life itself

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Lai gan Vudsa ir Kailijas labākā draudzene, viņa vairāk nekā desmit gadu garumā bijusi tuva visai Kardašjanu-Dženeru ģimenei. Džordina Vudsa kā modele pozējusi arī Hlojas izveidotās apģērbu līnijas „Good America” reklāmas fotogrāfijās.