foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gaidāms grandiozs boksa mačs - Andris Kivičs kausies ar viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu
Mūziķis Andris Kivičs pret viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu - kurš kuru?
Slavenības
2019. gada 14. februāris, 16:26

Gaidāms grandiozs boksa mačs - Andris Kivičs kausies ar viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu

Jauns.lv

Latvija šogad tiek lutināta ar boksa mačiem - nupat kļuva zināms, ka Mairis Briedis savu nākamo cīņu aizvadīs "Arēnā Rīga", jau šonedēļ ringā izies dziedātājs Dzintars Čīča, par atgriešanos šajā sportā pavēstījis Kaspars Kambala. Taču tas viss ir nieks - boksa ringā dūres vicināt gatavas arī divas spilgtas šovbiznesa personas. Mūziķis Andris Kivičs pret viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu - kurš kuru?

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mūziķis Andris Kivičs pret viltus ziņu "tēvu" Niku Endziņu - kurš kuru?

Nepatiesu ziņu izgatavošanā un publicēšanā savulaik apsūdzētais Niks Endziņš sociālās saziņas tīklā "Facebook" šonedēļ ievietoja aicinājumu Kivičam tikties boksa ringā. Kad Andris nekādu atbildi nedeva, Endziņš savu vēstījumu atkārtoja.

"Ja tu man nedosi atbildi dienas laikā, to blondo Lieni es savākšu sev," feisbukā draudēja Niks. "Viņa gulēs ar mani, viņa naktīs būs man blakus, mēs brauksim ceļojumos."

"Viss ir vienkārši - tev grūti iznākt ar mani paboksēties? Tev kauns no tā?" vaicā Endziņš.

Satrakojies, ka Nika uzrunā pieminēta Liene, Kivičs beidzot atbildi devis - viņš ir gatavs doties ringā ar Endziņu jeb reperi Neidu izvicināt dūres.

"Sveiks, Neid, es nekad mūžā nedomāju, ka es atbildēšu uz video kaut kādiem tirliņiem, kaut kādiem beztalantiem, pilnīgām nullēm, kas neko citu nespēj, kā vienkārši uztaisīt kaut kādus feikos ziņu portālus, kuros rakstīt, ka bojā gājuši bērni, bojā gājušas sievietes," tā Kivičs.

"Es nekad nedomāju, ka es atbildēšu tādiem idiotiem kā tu, kas grib dabūt slavu, pieskaroties tādiem džekiem kā es. Bet tu esi izdarījis lielu kļūdu, tu esi pieminējis Lieni, tu esi aizskāris viņu, un es teicu - ja tu aiztiksi Lieni, tu dabūsi pa muti. Es tavu izaicinājumu pieņemu, un boksa mačs notiks," sola Andris.

"Bet pirms tam aizej ar saviem radiniekiem iedzert kafiju, aizej uz kino. Ja tev ir draudzene, aizej ar viņu kaut kur, jo tādā paskatā viņa tevi neredzēs vairs nekad! Tiekamies ringā," apņēmīgi noskaņots ir Kivičs.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Reperis Neids par viltus ziņu izgatavošanu nonāk tiesas priekšā

gallery icon
8