foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Džastins Bībers ārstējoties no depresijas un trauksmes sajūtas
Džastins Bībers.
Slavenības
2019. gada 14. februāris, 06:39

Džastins Bībers ārstējoties no depresijas un trauksmes sajūtas

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers piestrādā pie tā, lai 2019. gads viņam būtu labāks. Kļuvis zināms, ka mūziķis ārstējas no depresijas un trauksmes sajūtas, taču neatrodas rehabilitācijas klīnikā.

„Džastins šķiet nomākts un noguris. Viņam ir mazliet grūti,” slavenību žurnālam „People” norādījis kāds paziņa, precizējot, ka šīm grūtībām nav „nekāda” sakara ar dziedātāja neseno laulību ar modeli Heiliju Bīberi.

„Viņš ir laimīgs, ka ir precējies ar Heiliju. Tas ir pavisam kas cits, no kā viņš cieš garīgi,” apliecinājis zinātājs. „Viņam līdzās ir labi palīgi, un viņš ārstējas. Viņš ir pārliecināts, ka jau pavisam drīz jutīsies labāk.”

Arī kāds cits vārdā nenosaukts paziņa apstiprinājis, ka Bībers šobrīd saņem profesionālu palīdzību.

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā.

gallery icon
24

Žurnāls „Us Weekly” informē, ka dziedātājs „apmeklē vairākus ārstus”, taču precizē: „Viņš nav rehabilitācijas klīnikā... Viņš apmeklē speciālistu, bet nav īpašā veselības aprūpes centrā vai tamlīdzīgi.”

„Viņš nevēlas būt atkarīgs no medikamentiem. Viņš cieš no pacēlumiem un kritumiem, trauksmes sajūtas, depresijas un neskaidrības par nākotni.”

Džastins Bībers ar sievu reklamē sava zīmola „Drew House” apģērbus

gallery icon
18

Dziedātājs arī pats neslēpj, ka cieš no depresijas un trauksmes sajūtas. Nesen viņš par to runājis ar žurnāla „Vogue” reportieri. Bībers ar sievu būs redzami uz modes žurnāla marta numura vāka.

„Es kļuvu ļoti nomākts turnejas laikā,” Bībers teic par savu „Purpose” pasaules turneju, kam atcēla pēdējos 14 koncertus. „Es par to neesmu iepriekš runājis un joprojām apdomāju tik daudz kā, par ko neesmu izrunājies. Es jutos vientuļš. Man bija vajadzīgs laiks.”

Bīberu pāris intervijā arī stāsta par saviem tik atšķirīgajiem raksturiem un temperamentiem. „Es esmu emocionāli nestabilais,” paskaidro Džastins. „Man grūtības sagādā miera rašana. Man ir sajūta, ka tik daudz raizējos un vēlos, lai viss sanāk labi, un lai cilvēkiem es patiktu. Heilija ir ļoti loģiska un sabalansēta, kas arī man būtu nepieciešams. Es vienmēr alku pēc drošības – kad bērnībā tētis bija prom, kad pats biju turnejā. Ar tādu dzīvesveidu, kāds ir man, viss ir ļoti nenoteikts. Man ir nepieciešams kaut kas drošs un nešaubīgs. Un tā... ir mana dzīves mīlestība.”

View this post on Instagram

SO MUCH has happened in 1️⃣ year 😱

A post shared by AwesomenessTV (@awesomenesstv) on

View this post on Instagram

🧸❤️

A post shared by Justin Bieber 🇨🇦 (@jdbsangel) on