foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Dziedātāja Pinka, palikusi bez "Grammy", neskumst - viņai šo balvu uztaisa bērni
Dziedātāja Pinka.
Slavenības
2019. gada 13. februāris, 07:03

Dziedātāja Pinka, palikusi bez "Grammy", neskumst - viņai šo balvu uztaisa bērni

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Pinka šogad nesaņēma godalgu nevienā no „Grammy” balvu nominācijām, taču viņas bērni parūpējās, lai mamma saņemtu vislabāko balvu no visām. Un vislielāko arīdzan!

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Dziedātāja Pinka.

Amerikāņu mūziķe Pinka jeb P!nk šogad bija nominēta labākā popmūzikas vokālā albuma kategorijā ar savu 2017. gada oktobrī iznākušo albumu „Beautiful Trauma”. „Grammy” balvu šajā nominācijā piešķīra Arianai Grandei par viņas ierakstu „Sweetener”.

View this post on Instagram

Thanks Kids:) my favorite kind of award

A post shared by P!NK (@pink) on

Taču Pinka nepalika bez balvas. Bērni viņai pasniedza mājās gatavotu „Grammy”, ko bija izveidojuši no alumīnija folija papīra!

„Paldies, bērni! Mana mīļākā balva,” popzvaigzne pierakstījusi pie diviem savā „Instagram” profilā publiskotiem attēliem, kuros viņas atvases tur mammai pagatavoto trofeju.

Dziedātāja Pinka un viņas vīrs bijušais motobraucējs Kerijs Hārts ir vecāki diviem bērniem. Meitai Vilovai ir septiņarpus gadu, bet dēlam Džeimsonam – divi.

Popzvaigzne savā „Twitter” kontā atklāj - lai gan bijusi ļoti priecīga par nomināciju, balvu ceremoniju klātienē nav apmeklējusi, lai būtu mājās kopā ar saslimušo dēlu.

„Manuprāt, ir pat tīri forši, ka tikko kā zaudēju savā 20. „Grammy” nominācijā,” raksta Pinka. „Es vienmēr jūtos pagodināta, ka esmu iekļauta. Tagad eju likt šo slimo bērnu vannā. Apsveicu visus balvu kandidātus! Lai jums jauks vakars.”

Iepriekšējo reizi dziedātāja „Grammy” balvu saņēma 2010. gadā, kad viņu atzina par uzvarētāju labākā popmūzikas kopdarba kategorijā. To viņa saņēma par skaņdarba „Imagine”, ko izpildīja kopā ar Sīlu un India Arie.

2003. gadā Pinka saņēma „Grammy” balvu par labāko popmūzikas vokālu („Trouble”), bet savu pirmo trofeju ieguva 2001. gadā par skaņdarbu „Lady Marmalade”, ko izpildīja kopā ar Kristīnu Agileru, Lil’ Kim un Mya.

Dziedātājas Pinkas bērni vienmēr ir viņas atbalstītāji numur 1. Aizvadītajā nedēļā, kad viņai piešķīra zvaigzni Holivudas Slavas alejā, ceremoniju apmeklēja ģimene pilnā sastāvā.

Dziedātājai Pinkai piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā

gallery icon
28

Viesojoties Elenas Dedženresas sarunu šovā, Pinka atzina, ka zvaigznes atklāšanas ceremonija bijusi mazliet neērta, jo viņai ļoti nepatīk uzklausīt komplimentus. Taču vīra un abu bērnu klātbūtne ļāvusi viņai sajusties īpašai un arī krietni komfortablāk.

„Kerijs pasniedza man ziedus un Vilova bija uzrakstījusi vēstulīti, kurā teikts: ‘Mamma, šīs ir liels notikums. Es priecājos, ka tā [zvaigzne] ir tev, un nevis Džastinam Bīberam.’”

Savā vēstulītē Vilova kanādiešu dziedātāja uzvārdu bija kļūdaini uzrakstījusi kā „Bīvers” (Bebrs) nevis „Bībers”. Elena Dedženeresa, to uzzinot, pajokoja, ka Vilova laikam būšot vienīgā mazā meitenīte, kura nezina šī miljonu elka vārda pareizrakstību.

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu.

gallery icon
28

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36

Dziedātāja Pinka ar vīru un meitu 2015. gada pavasarī

Dziedātāja Pinka ar vīru Keriju Hārtu apmeklēja labdarības pasākumu Bevelihilsā. „Lai gan es atzīstu, ka šī kleita fotogrāfu bildēs neizskatās ...

gallery icon
4