foto: Ekrānuzņēmums
Andris Kivičs pēc tiešraides no vannas taisnojas: "Visi domā, ka man ir maziņš, bet man nav!"
Slavenības
2019. gada 11. februāris, 13:20

Andris Kivičs pēc tiešraides no vannas taisnojas: "Visi domā, ka man ir maziņš, bet man nav!"

Jauns.lv

Mūziķis un partijas KPV LV 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs pēc vakardienas šova - "Facebook" tiešraides no kopējas vannošanās ar mīļoto Lieni Skulmi - šodien satraukts tikai par vienu lietu. "Es reāli pārdzīvoju to, ka izskatās, ka man ir maziņš," tā Andris.

Pagājušajā svētdienā pašmāju šovbiznesa karstākais pārītis savus sociālo tīklu sekotājus priecēja un šokēja ar nu jau kārtējo "Facebook" tiešraidi - to bija sarīkojuši no vannas, kur Kivičs gulēja pilnīgi kails, bet Skulme plunčājās peldkostīmā.

Pāra sakāmais bija tas pats, kas iepriekš - neviltota neizpratne par to, kāpēc gan cilvēkiem tā interesē viņu privātā dzīve, taču šoreiz ar privātuma izrādīšanu abi tik tiešām neskopojās - divu stundu garajā seansā dažkārt pavīdēja arī Kiviča dzimumorgāni.

Tam, ka loceklis ir redzams vairāk nekā 4000 cilvēku, kas tobrīd notiekošajam sekoja, abi nespēja noticēt - nevarot būt!

Atguvies no vakardienas tiešraides, šodien pārītis "Facebook" ievietojis jaunu video, kurā Kivičs sūrojās par to, ka šiem tūkstošiem viņu tiešraides vērotāju licies, ka viņa vīrišķais orgāns nav neko diža izmēra. "Es reāli pārdzīvoju to, ka izskatās, ka man ir maziņš. Bet tu taču zini, ka tā nav," pie Lienes vēršas izmisušais Andris.

"Kā tā var izskatīties? Varbūt tāpēc, ka zem ūdens? Tas ir reāli tas, kas mani satrauc visvairāk, ka visi domā, ka man ir maziņš, bet man nav!" taisnoties cenšas mūziķis. "Man ir reāli virs vidējā, es pasaku godīgi. Kā tā var izskatīties..."

Kiviča koncerts restorānā "Stargorod"

gallery icon
41

Rīt visi Kiviča un Skulmes sekotāji atkal vakarpusē varēšot ņipri lūkoties savos datoros un telefonos - pāris plāno feisbukā sarīkot vēl vienu tiešraidi peldkostīmos. "Būs interesanti," sola Andris un Liene.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Asprātības sociālajos tīklos, protams, pēc Kiviča skaidrošanās par "ūdeni un izmēru" birst ar jaunu sparu: