foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Bejonsa apsola mūža brīvbiļeti uz saviem koncertiem tam fanam, kurš solās būt vegāns
Dziedātāja Bejonsa pati ir vegāne.
Slavenības
2019. gada 4. februāris, 06:31

Bejonsa apsola mūža brīvbiļeti uz saviem koncertiem tam fanam, kurš solās būt vegāns

Jauns.lv

Popzvaigzne Bejonsa vēlas, lai tu kļūtu par vegānu. Viņa ir gatava piešķirt mūža brīvbiļeti uz saviem koncertiem, ja to izdarīsi!

foto: Varona/Parkwood/PictureGroup/REX/ Vida Press
Bejonsa ar vīru reperi Jay-Z.

Dziedātāja Bejonsa savā „Instagram” profilā pavēstījusi, ka abi ar vīru reperi Jay-Z ir gatavi piešķirt 30 gadus derīgu brīvbiļeti uz saviem koncertiem vienam laimīgajam fanam vai fanei, kas būs uzticīgs augu bāzes ēdienkartei.

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon

Bejonsa pati ir vegāne un vēlas izglītot sabiedrību, kādu labumu apkārtējai videi un veselībai spēj nest atteikšanās no gaļas izstrādājumiem uzturā. Sadarbībā ar kompānijām „Greenprint” un „22 Days Nutrition” Bejonsa un Jay-Z sniedz sabiedrībai dažādus padomus un ieteikumus, kā pieņemt vegāna dzīvesveidu. Tie, kas „Greenprint” mājaslapā apsolās savās ēdienkartēs iekļaut uz augu bāzes balstītus ēdienus, var laimēt nākamās trīs desmitgades derīgu brīvbiļeti (turklāt divām personām!) uz Bejonsas un/vai repera Jay-Z koncertiem.

Laimīgo uzvarētāju noteiks ar izlozes palīdzību, un viņa vārdu dziedātāja paziņos šā gada 22. maijā. Arī tev ir iespēja tikt pie šīs balvas!

„Neatkarīgi no tā, vai tu vēlies 100% apmērā pārtikt no augu bāzes produktiem, ir pierādīts, ka vairāk dārzeņu iekļaušana ēdienkartē sniedz mums reālu labumu,” apliecinājis kompānijas „22 Nutrition” dibinātājs Marko Borgess, kurš savulaik, būdams Bejonsas un Jay-Z personīgais treneris, iepazīstināja populāro mūziķu pāri ar vegānu dzīvesveidu.

„Bejonsa ir no tiem cilvēkiem, kas iedvesmo citus. Tāpēc mēs domājam, ka šī ir fantastiska iespēja iedvesmot sabiedrību un palīdzēt izvēlēties veselīgāku dzīvesveidu,” apliecinājis Borgess.

foto: Frank Micelotta/PictureGroup/REX/ Vida Press
Bejonsa.

Pasaulē populārāko vegānu skaitā ir tādas zvaigznes kā Braiens Adamss, Natālija Portmane, Breds Pits, Serēna un Venusa Viljamsa, Benedikts Kamberbačs, Elija Gouldinga, Ariana Grande, Madonna, Mailija Sairusa, Laiems Hemsvorts, Keita un Rūnija Maras, Džareds Leto, Dženifera Lopesa, Džesika Simpsone, Tobijs Magvairs, Olīvija Vailda, Mobijs, Vudijs Harelsons, Toms Jorks, Petra Ņemcova, Alīsija Silversone, Elena Dedženeresa, Portia de Rossi, Anna Heteveja, Bils Klintons, Alanisa Morisete, Pamela Andersone, Aleks Boldvins, Rasels Brends, Dženna Devana, Entonijs Kiedis, Leona Lūisa, Demija Mūra, Mišela Feifere un Stīvijs Vonders.