foto: AFP/Scanpix
Atraitnes Selīnas Dionas dzīvē ienākusi jauna mīlestība
Selīna Diona un dejotājs Pepe Munjoss.
Slavenības
2019. gada 30. janvāris, 16:22

Atraitnes Selīnas Dionas dzīvē ienākusi jauna mīlestība

Jauns.lv

„Titānika” tituldziesmas „My Heart Will Go On” izpildītājai Selīnai Dionai ir 50 gadu, un viņa jūtas lieliski. Kanādiešu dziedātāja sarunā ar britu laikrakstu „The Sun” atzinusi, ka trīs gadus pēc vīra Renē Andželila nāves ir atguvusies un atkal spēj baudīt dzīvi.

„Ja man jāsaka godīgi, es šobrīd esmu harmonijā ar dzīvi, vēlos izbaudīt un pieņemt katru tās mirkli,” norādījusi kanādiešu dziedātāja Selīna Diona. „Man viss ir jauns. It kā man būtu dota otra dvesma – piecdesmit man ir lielisks skaitlis.”

Selīna Diona un Pepe Munjoss

gallery icon

Tagad, kad dziedātāja pārkāpusi nodzīvota pusgadsimta slieksni, viņas apģērbu izvēle kļuvusi drosmīgāka. Viņa mainījusi savu samērā konservatīvo un klasisko ģērbšanās stilu, kādu ieturēja, kamēr līdzās bija viņas vīrs un menedžeris Renē Andželils. Diona un Andželils bija precējušies 21 gadu. Šis 26 gadus vecākais vīrietis bija dziedātājas pirmā un līdz šim vienīgā mīlestība. Šajā laulībā pasaulē nākuši trīs dēli – Renē Šarls un dvīņi Edijs un Nelsons.

Selīna Diona apliecina, ka ar jauno ģērbšanās stilu viņa necenšas „izmantot iespējas”, viņa tikai meklējot tērpus, kuros „jūtas pievilcīga”.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Selīna Diona sev agrāk ierasto konservatīvo ģērbšanās stilu nomainījusi pret ievērojami kolorītāku: „Es daru to sevis pašas dēļ. Es vēlos justies stipra, skaista, sievišķīga un seksīga.”

„Es to daru sevis pašas dēļ,” norāda mūziķe. „Es vēlos justies stipra, skaista, sievišķīga un seksīga.” Tiem, kas kritizē viņas stilu un augumu, kas pēdējā laikā kļuvis vēl jo izstīdzējušās, viņa norāda: „Nesatraucieties un nefotografējiet. Ja jums tas patīk, būšu ar jums. Ja ne – lieciet mani mierā.”

foto: ddp/abaca press/ Vida Press

Tāda pati attieksme Dionai ir arī pret tiem, kas gatavi kritizēt viņas privāto dzīvi.

Šobrīd baumo, ka dziedātājas dzīvē ienākusi jauna mīlestība. „Grammy” balvas laureāti vienojot romantiskas jūtas ar 34 gadus veco dejotāju Pepi Munjosu.

Selīnas Dionas ekstravagantais stils

gallery icon

„Presē izskanējis viedoklis – ‘Ak, mans Dievs, Renē tikko kā miris, un viņai jau ir jauns vīrietis’,” norādījusi Diona. „Jā, manā dzīvē ir cits vīrietis, taču ne mans dzīves vīrietis.”

Diona un Munjoss pēdējo divu gadu laikā kopā nofotografēti daudzviet visā pasaulē. Dziedātāja atzīst, ka šāda pastiprināta uzmanība viņam „neesot viegla”.

foto: Laurent VU/SIPA
„Viņš ir izskatīgs un mans labākais draugs.”

„Sākumā, kad sākām strādāt un dejot kopā, viņam tā bija nomācoša,” apliecina Selīna Diona un kautrīgi piebilst: „Mēs ātri sadraudzējāmies, mēs kopā labi pavadījām laiku. Attiecības attīstījās.”

Munjoss visu laiku esot kopā ar Dionu. Viņš palīdzot dziedātājai uzturēt labu formu. „Mēs esam draugi, mēs esam labākie draugi. Protams, mēs apskaujamies un ejam, rokās sadevušies, un cilvēki to redz. Viņš ir džentlmenis. Viņš pasniedz man roku, kad kaut kur izejam.”

Uz jautājumu, vai dziedātāju nekaitina to cilvēku komentāri, kas uzskata, ka viņa pārāk ātri pēc vīra nāves uzsākusi jaunas attiecības, Diona atbild: „Mani tas neuztrauc, jo viņš ir izskatīgs un mans labākais draugs.”

Selīna Diona bauda uzmanību un pozē Parīzes augstās modes nedēļas laikā. 2017. gads

Dziedātājai Selīnai Dionai pielūdzēju uzmanība ir ikdiena - arī uz ielas pie viesnīcas Parīzes augstās modes nedēļas laikā.

gallery icon

Selīnas Dionas ģimenes dzīve

gallery icon