foto: Xavier Collin/IPA/Splash News/ Vida Press
Gvinetas Paltrovas „modernajā” medusmēnesī ar jauno vīru pievienojies arī bijušais laulenis Kriss Mārtins
Holivudas aktrise Gvineta Paltrova.
Slavenības
2019. gada 11. janvāris, 13:58

Gvinetas Paltrovas „modernajā” medusmēnesī ar jauno vīru pievienojies arī bijušais laulenis Kriss Mārtins

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova un producents Breds Falčuks apprecējās aizvadītā gada septembrī, taču tikai Ziemassvētkos atrada laiku, lai dotos medusmēnesī. Viņa savā romantiskajā ceļojumā aicinājusi līdzi arī bijušo vīru, grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu un kopīgos bērnus.

Aktrise Gvineta Paltrova par savu neparasto medusmēnesi pastāstījusi TV šovā „Live With Kelly and Ryan”.

Gvineta ar jauno vīru producentu Bredu Falčuku devusies uz Maldivu salām, un šīs romantiskās brīvdienas pati nodēvējusi kā „lielās ģimenes medusmēnesi”.

„Mans jaunais vīrs un viņa bērni, mani bērni, mans bijušais vīrs, mūsu labākie ģimenes draugi. Šis bija tāds ļoti moderns medusmēnesis,” atklāj aktrise.

No 2003. gada līdz 2016. gadam Gvineta Paltrova bija precējusies ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, un viņiem ir divi kopīgi bērni – meita Epla un dēls Mozus. 2014. gadā slavenais pāris paziņoja par „apzinātu atvienošanos”, kam sekoja oficiāla laulības šķiršana. Lai gan abi ir šķirti kā laulātie draugi, Paltrova un Mārtins saglabājuši draudzīgas attiecības, un aizvien ir ļoti nozīmīgi cilvēki viens otra dzīvē.

Aizvadītā gada septembrī Gvineta Paltrova apprecējās ar producentu Bredu Falčuku. Arī Kriss Mārtina dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Pēc īslaicīgā romāna ar aktrisi Dženiferu Lorensu, mūziķis jau ilgāku laiku ir kopā ar franšīzes „Greja piecdesmit nokrāsas” aktrisi Dakotu Džonsoni.

Breds Falčuks no 1994. līdz 2013. gadam bija precējies ar televīzijas producenti Sjūzenu Bukiniku, arī viņiem ir divi bērni – meita Izabella un dēls Broudijs.

Kad TV šova vadītājs Raiens Sīkrests apjautājās Paltrovai, kāda bijusi atmosfēra pie medusmēneša pusdienu galda, aktrise ar smaidu atbildēja, ka bijušas „lieliskas sarunas un daudz bērnu”.

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12

Paltrova un Falčuks arī Pateicības dienu pavadīja kopā ar Krisu Mārtinu un viņa jauno draudzeni Dakotu Džonsoni. Paltrova savās mājās iekārusi pat Ziemassvētku zeķi savam bijušajam vīram.

„Man šķiet, mēs tikai vēlējāmies pēc iespējas aiztaupīt sāpes bērniem, jo viņiem patīk redzēt savus vecākus kopā pie pusdienu galda. Mēs cenšamies to uzturēt,” norāda aktrise.

TV šova otra vadītāja Kellija Ripa ierosinājusi, ka Paltrova varētu būt labs paraugs citiem šķirtajiem pāriem. „Tik daudz pāru šķiras un viņu savstarpējās attiecībās ir tik daudz dzēlīguma. Tev vajadzētu uzrakstīt grāmatu, kā izšķirties bez tā visa. Tā, lai no tā neciestu bērni,” ierosinājusi Ripa.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9

Aktrisi šī ideja manāmi ieintriģējusi. Pēc tam, kad Paltrova viņai pateicās par komplimentu, viņa atzina: „Varbūt, Varbūt tā arī izdarīšu.”

View this post on Instagram

New Orleans stroll. #gandlusayido 💖

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

View this post on Instagram

Out of office

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on