foto: WENN.com/Vida Press
Pasaulē bagātākais cilvēks ierauts seksa skandālā un šķiras no sievas
„Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss ar sievu Makenziju Bezosu laulībā nodzīvojuši 25 gadus un ir četru bērnu vecāki.
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 14:39

Pasaulē bagātākais cilvēks ierauts seksa skandālā un šķiras no sievas

Jauns.lv

Atklātībā nonākušas ziņas, ka pasaulē bagātākajam cilvēkam, „Amazon” dibinātājam un galvenajam bosam Džefam Bezosam slepus no sievas astoņu mēnešu garumā bijusi dēka ar precētu bijušo TV zvaigzni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss ar sievu Makenziju

gallery icon
21

Izdevuma „National Enquirer” rīcībā nonākusi informācija, ka 54 gadus vecajam „Amazon” šefam Džefam Bezosam bijis ārlaulības romāns ar Lorēnu Sančesu (49), kura ir bijusī TV personība un helikoptera pilote. Abi slepus satikušies jau kopš aizvadītā gada jūnija.

Publikācijā norādīts, ka Bezoss ar Sančesu saticies ļoti bieži – 14 dienu laikā mīlnieki redzēti kopā sešas reizes. Miljardieris mīļāko vedis eksotiskos ceļojumos ar savu 65 miljonus vērto privāto lidmašīnu un sūtījis selfijus, kas „ir pārāk pikanti, lai publiskotu”.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Džefa Bezosa mīļākā bijusī TV personība Lorēna Sančesa.

Kāds no „Amazon” dibinātāja draugiem portālam „Daily Mail” norādījis, ka Bezoss un Sančesa uzsākuši attiecības pēc tam, kad bagātnieks pašķīries no sievas, turpretī „National Enquirer” apgalvo, ka dēka slepus uzturēta vismaz astoņu mēnešu garumā, abu precētajām otrajām pusītēm par to neko nezinot.

„National Enquirer” apgalvo, ka četru mēnešu laikā pieķēruši Bezosu piecos dažādos štatos un šī izvērtusies par „lielāko izmeklēšanu” žurnāla pastāvēšanas vēsturē. Preses izdevuma fotogrāfi attēlos iemūžinājuši abu mīlnieku kopīgās izklaides „laulātajiem aiz muguras, ne retāk kā sešas reizes 14 dienu laikā”.

foto: SPOT / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Džefa Bezosa māja Beverlihilsā.

Šī dēka esot sākusies vēl vismaz pāris mēnešus pirms uzsākta izmeklēšana.
 
Viņi sekojuši Bezosam un Sančesai uz pieciem dažādiem štatiem, mērojot 40 000 jūdzes, izsekojot viņu privātajiem lidojumiem, glaunajiem limuzīniem, helikopteru pārlidojumiem, romantiskajiem pārgājieniem, patvērumiem pieczvaigžņu viesnīcās un intīmajām vakariņām restorānos.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Lorēna Sančesa.

„National Enquirer” apgalvo, ka reiz mīlniekus sastapuši pat viesnīcā Bostonā, kur Bezoss bija ieradies kopā ar visu savu ģimeni.

Sančesa ir precēta ar Holivudas talantu aģentu Patriku Vaitsellu. Paziņas apgalvo, ka pāris esot „pašķīries aizvadītā gada rudenī”.

„Patriks un Lorēna Sančesa jau kādu laiku ir šķirti,” teic vārdā nenosauktie draugi. „Viņu laulība jau kādu laiku te ir, te nav. Viņi ir centušies vērst visu par labu, taču rudenī oficiāli šķīrās. Viņa pateikusi Patrikam, ka pēdējā laikā satiekas ar Džefu Bezosu.”

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Lorēna Sančesa ar vīru Patriku Vaitsellu.

Tikai dažas stundas pirms atklātībā nonāca informācija par Bezosa un Sančesas romānu, „Amazon” dibinātājs paziņoja par šķiršanos no sievas – rakstnieces Makenzijas Bezosas (48). Abi laulībā nodzīvojuši 25 gadus un ir četru kopīgu bērnu vecāki. Viņiem ir trīs dēli un viena adoptētas meitas no Ķīnas.

Džefs Bezoss savā „Twitter” blogā raksta, ka, neraugoties uz šķiršanos, abi palikšot draugi. „Mums bija brīnišķīga dzīve,” viņš norāda abu kopīgajā paziņojumā. „Bet priekšā mums ir brīnišķīga nākotne kā vecākiem, draugiem un partneriem dažādos projektos.”

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Lorēna Sančesa ar vīru Patriku Vaitsellu ar dēlu Evanu un meitu Ellu. Sančesai ir arī dēls Niko, kurš dzimis viņas iepriekšējās attiecībās ar bijušo amerikāņu futbola spēlētāju Toniju Gonzalesu.

Džefs un Makenzija Bezosi iepazinās 1992. gadā, kad strādāja investīciju kompānijā „D.E. Shaw”, kur viņš bija viceprezidents, bet viņa analītiķe. Gadu vēlāk viņi apprecējās, bet 1994. gadā kopīgi iesniedza darbā atlūgumu un sāka strādāt pie koncerna „Amazon” radīšanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Par pasaulē bagātāko cilvēku Džefs Bezoss kļuva 2018. gadā. Finanšu žurnāls „Forbes” viņa kapitālu novērtējis 139.6 miljardu ASV dolāru apmērā.

foto: MEGA / Vida Press
Džefs Bezoss ar sievu Makenziju 2017. gada maijā Itālijā.

Pēc šķiršanās Makenzija Bezosa varētu kļūt par pasaulē bagātāko sievieti, iegūstot 69 miljardu ASV dolāru kapitālu, pieļauj prestižais izdevums „Bloomberg”.