foto: LETA
Kuri Rīgas klubi un restorāni būs vaļā līdz pat rīta gaismai?
Rīgā Jauno gadu var sagaidīt arī daudzos naktsklubos, viesnīcās un restorānos.
2018. gada 31. decembris, 21:15

Kuri Rīgas klubi un restorāni būs vaļā līdz pat rīta gaismai?

Jauns.lv / LETA

Jaunā gada pasākumus šovakar rīdzinieki un pilsētas viesi varēs baudīt arī daudzos pilsētas naktsklubos, viesnīcās, restorānos un citās izklaides vietās.

Piemēram, klubs "Piens" Aristīda Briāna ielā 9a no plkst.20 līdz 6 rīko Jaungada sagaidīšanas pasākumu "Austeres un Superbingo". Notiks bingo spēle, kur šogad izlozēs īpašas balvas - "Veuve Clicquot" šampanieti, teātra biļetes, kā arī ceļojumu 500 eiro vērtībā. Rezervācijas uz šo pasākumu vairs netiek pieņemtas, taču svinētāji varēs ierasties arī no plkst.00.30, kad beigsies paredzētās trīs bingo spēles. Mūziku vakara gaitā nodrošinās "Enkurs", Anete Ķestere, "DJ Laizans" un "DJ Belinda".

"Piens" jau septīto gadu pēc kārtas gadu mijā organizēs arī "Piena svētkus", kuri šogad ar nosaukumu "Fontain of Youth" norisināsies K.K. fon Stricka villā Rīgā, Aristīda Briāna ielā 9, un sāksies plkst.22. Pasākuma laikā uzstāsies "Mazais princis", "Golf Clayderman", "Ananyev 3000", "Eddie Vous Saint", Indriķis Ģelzis, "Mark Dartau" un "Gribam būt dīdžejas".

Klubā "Četri balti krekli" Vecpilsētas ielā 12 Jaungada sagaidīšanas pasākums notiks no plkst.22 līdz 4. Pasākuma laikā tiek solīts krāšņs mini festivāls - būs izveidotas divas dīdžeju zonas, kurās dejot, tāpat būs iespējams arī rezervēt galdiņu četrām personām, uz galdiņiem tiks servētas uzkodas un vīns. Ieejas maksa ir pieci eiro, bet ar derīgām studentu apliecībām - 2,5 eiro.

Muzikālajā bārā-restorānā "Trompete" Peldu ielā 24 uzstāsies džeza trio - Miķelis Dzenuška, Andris Grunte un Sigvards Dižais. Ieejas maksa ir 65 eiro no personas, iekļaujot vakariņas četrās kārtās un sagaidīšanas dzērienu.

Tāpat Jaungada sagaidīšana notiks arī vairākās kroga "Ezītis miglā" filiālēs - Palasta ielā, Aldaru ielā un Teikā. Kā liecina bāra publiskotā informācija sociālajos tīklos, vakara gaitā apmeklētājiem būs pieejams šampanietis ar 10% atlaidi, dejas un mūzika. Svinības sāksies no plkst.21.

Jaungada sagaidīšana notiks arī naktsklubā "Coyote Fly" Tērbatas ielā 2. Pasākuma laikā no plkst.23 līdz 6 uzstāsies grupa "Musiqq", kā arī dīdžeji "Ma Lina" un "Peter PartyPapa".

Kafejnīcā "Omas briljants" Audēju ielā 7 Jaungada sagaidīšanas pasākums notiks no plkst.20 līdz 6. Vakara vadītājs būs dīdžejs "Rise", ieejas maksa ir 25 eiro, cenā iekļauta pudele "Prosecco" un uzkodas katram rezervētajam galdiņam.

Jaungada pasākumu no plkst.20 rīko arī restorāns "Ogle" Kaļķu ielā 4. Ieejas maksa pasākumā ir 45 eiro, paredzēta vijolnieka Otto Trapāna uzstāšanās, bet džezīgas notis un "house" mūziku nodrošinās "Chris Cherry".

Klubā "Just Bar" Jaungada sagaidīšana sāksies plkst.21. Nakts programmā ir ilūzijas šovs, ko piedāvās Artjoms Koks, vokālais šovs un vakara vadītāja Vineta Solovjova ar "Bad Santa". Tāpat paredzēti konkursi un dāvanas. Sēdvieta pie galdiņa šajā klubā izmaksās 50 eiro no cilvēka.

Krogā "Rīgas skaņu fabrika" Grēcinieku ielā 3 Jaungada sagaidīšanas pasākums dzīvās mūzikas pavadībā plānots no pusnakts līdz plkst.5 rītā.

"Vinilbārā", Kalnciema ielā 39, Pārdaugavā Jaunais gads tiks ieskandināts ar mūziku no vinila platēm, ko spēlēs "Uncle Rodion". Ieeja būs bez maksas.

Kalnciema ielas pretējā pusē - "Lokālā Veldze", Kalnciema ielā 40F - Vecgada izskaņas un Jaunā gada sagaidīšana paredzēta svinīgā, bet nepiespiestā gaisotnē. Mūziku nodrošinās "DJ Dārta", paredzētas arī loterijas, citi pārsteigumi un atrakcijas. Liela daļa galdiņu jau rezervēta, tomēr lokāls sola, ka atradīsies vieta arī neparedzētiem viesiem. Ieeja būs bez maksas.

Pasākumu rīko arī naktsklubs "Teritorija" Zemitāna ielā 2B. Pasākums sāksies plkst.1 un programmā paredzēti "Aldee", "Uppfade", "Mike Discoid" un Valts Incis.

Viesnīcas "Radisson Hotel Latvija" bārā "Skyline Bar Riga" Jaungada sagaidīšanas pasākumā no plkst.21 līdz 1 ieeja būs tikai ar rezervācijām, bet pēc plkst.1 ieejas maksa būs 30 eiro. Pasākuma laikā par mūziku rūpēsies dīdžejs "Mixmaster AG". Rezervācijas cenā iekļauts sagaidīšanas šots, viena pudele alkoholiskā dzēriena (viena litra pudele "Jack Daniel's"/"Absolut Vodka"/"Bombay Sapphire Gin"), bezalkaholiskais dzēriens un glāze "Prosecco" pusnaktī.

Savukārt naktsklubā "Friends Club" Elizabetes ielā 55 notiks svētku pasākums ar Jaungada programmu "Great Gatsby" art-deko stilā. Īpaši šim vakaram būs uzbūvētas speciālas dekorācijas, kuras pārcels viesus 20.gadsimta 20.gados. Klubs savas durvis vērs vaļā plkst.21, bet Jaungada programma sāksies plkst.22. Vakara vadītājs būs pasākumu organizētājs Aigars Magons, paredzēts šovbalets un citas izklaides. Plkst.1 sāksies lielā diskotēka. Ieejas maksa - 20 eiro.

Viesnīcas "Grand Hotel Kempinski Riga" restorānā "Amber" no plkst.19 līdz 23 piedāvās Vecgada svinīgās vakariņas, kurās paredzēta arī izklaides programma Valda Meldera vadībā un dzīvā mūzika grupas "Dagamba" izpildījumā. Vakariņu cena ir 280 eiro, vakariņu cenā ietilpst arī ielūgums uz Jaungada svinībām un glāze "Prosecco" pusnaktī restorānā-bārā "Stage 22" viesnīcas 8.stāvā.

Klubā "Radio Bar" Zirgu ielā 13 Jaungada sagaidīšanas pasākums notiks no plkst.22 līdz 9. Pasākumā par mūziku rūpēsies dīdžejs "Armand Keraynn".

Klubā "Autentika", Bruņinieku ielā 2 Jaungada sagaidīšanas pasākums "Thrift Party DELUXE New Year edition" paredzēts no plkst.22 līdz 8. Mūziku pasākuma laikā nodrošinās "dj all-viss", "Funky DJ Elegant", "Cash only", "DJ Goodzh", "Kaspar Kochker" un "Lokigold". Ieeja pasākumā būs 10 eiro, bet ar tērpiem - par brīvu.

Svinības no plkst.19 līdz 3 rīkos arī "UniCon Cafe", Aleksandra Čaka iela 58. Savukārt bārs-kafejnīca "Herbārijs" uz "Galleria Riga" terases Dzirnavu ielā 67 no plkst.20 līdz 4 rīko pasākumu "Dzirkstošais dārzs 2019". Pasākumā paredzētas humorīgas etīdes, svinīga gaisotne, "Sabrage" meistarklase, mielasts vairākās kārtās, kokteiļu degustācija, dzīvā mūzika un DJ sets. Pasākuma cena ir 110 eiro no personas, kurā iekļautas trīs kārtu vakariņas, "kompliment" uzkodas, sagaidīšanas dzēriens, šampanieša glāze, divi kokteiļi pēc izvēles un vakara izklaides programma.

Klubā "First", Andrejostas ielā 5k-3 pasākums "NY 2019 Party with Singapūras Satīns & Fedor Fomin" notiks no plkst.1 līdz 6.

Restorānā "Koya", Andrejostas ielā 5k-15 no plkst.19 paredzētas Jaungada sagaidīšanas svinīgās vakariņas. Paredzēta dzīvā mūzika kopā ar "Duo Carousel", vakariņas septiņās kārtās no "Koya" šefpavāra Pāvela Skopas, kā arī "welcome drink" un glāze šampanieša pēc svētku vakariņām. Cena vienai personai ir 100 eiro.

Pētersalas biznesa centrā, Rūpniecības ielā 54, no plkst.22 līdz plkst.6 notiks Jaunā gada sagaidīšanas pasākums un nākamajam gadam veltīta konference, kuras mērķis ir ieskicēt nākotnes attīstības perspektīvas un virzienus. Konferencē piedalīsies diskžokeji un mūziķi, tostarp "Judzhen", "Kirha", "Goodzh", "Tehnikums", "Pm2theam" un citi.