foto: Vianney Le Caer/REX/ Vida Press
Angļu aktieris uzskata - pienācis laiks Džeimsa Bonda lomu uzticēt transpersonai
Dominikam Vestam jau ir padomā piemērots nākamais Bonds!
Kino
2018. gada 25. decembris, 08:32

Angļu aktieris uzskata - pienācis laiks Džeimsa Bonda lomu uzticēt transpersonai

Jauns.lv

Angļu aktieris, režisors un mūziķis Dominiks Vests uzskata - pienācis laiks, kad superaģenta Džeimsa Bonda lomu vajadzētu atveidot transpersonai. Un viņam jau ir kandidāte.

2018. gada biogrāfiskajā drāmā "Kolete" ("Colette") Vests tēloja kopā ar Džeiku Grafu - transpersonu, kura sievai Hannai, Dominikaprāt, lieliski piestāvētu aģenta 007 loma. Hanna ir britu armijas kapteinis - transpersona ar augstāko rangu britu armijā.

"Viņa ir izgājusi divas tūres Afganistānā. Viņa ir skaista blondībne, kas varētu būt lieliska Bonda lomā. Tā ir brīnišķa ideja," izdevumam "The Sunday Times" teicis Vests. "Viņiem vajadzētu padomāt par Bondu-transpersonu, jo transdzimuma cilvēku armijā ir diezgan daudz. Viņi taču būtuu ideāli spiega lomai, jo spēj visu! Lieliska ideja. Bonds - transpersona."

foto: Brett D. Cove / Splash News / Sp/ Vida Press
Armjiniece Hanna ar vīru aktieri Džefu. Iespējas, ka kāds no viņiem būs nākamais Bonds, ir ļoti, ļoti niecīga.

Britu armijas kapteine Hanna Grafa šo Vesta interviju šērojusi tviterī, tur gan pierakstot, ka, viņasprāt, Bonda lomai tomēr ir vēl piemērotāka persona - viņas vīrs Džefs, kas jau taču ir profesionāls aktieris.

Kā zināms, 2019. gada novembrī paredzēta Bonda sērijas 25. filma - pēdējā ar Denjelu Kreigu superspiega lomā. Un, lai arī Vests atzīst, ka būtu pienācis laiks Bondu tēlot transpersonai, viņš tomēr piekrīt jau krietnu laiciņu Holivudā klejojošajām baumām, ka nākamais Bonds būs nupat par pasaules seksīgāko vīrieti atzītais Idriss Elba.

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon