foto: LG/MEGA / Vida Press
Pirms svētkiem ar hercogieni Meganu salabt vēlas arī "ļaunais" pusbrālis
Meganas Mārklas pusbrālis Tomass Mārkls juniors netālu no savām mājām Oregonā, ASV.
Slavenības
2018. gada 20. decembris, 07:45

Pirms svētkiem ar hercogieni Meganu salabt vēlas arī "ļaunais" pusbrālis

Jauns.lv

Bēdīgi slavenais Meganas Mārklas pusbrālis Tomass Mārkls juniors, kurš iepriekš intervijās sarunājis tik daudz ļauna par pusmāsu, tagad nosūtījis populārajai radiniecei Ziemassvētku apsveikuma kartīti ar lūgumu „sadziedēt mūsu ģimeni”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc Meganas Mārklas kāzām ar princi Hariju jaunās Saseksas hercogienes radinieki pieliek īpašās pūles, lai visiem iespējamiem līdzekļiem izdotos atjaunot izirušās ģimenes saites.

Tēvs nesen sniedzis interviju britu rīta programmai „Good Morning Britain” un uzrunājis karalieni, lai viņa aprunājas ar Meganu svētkos un palīdz atjaunot ģimenes attiecības; pusmāsa Samanta Mārkla nesen kā nokritizējusi pils izplatīto Harija un Meganas Ziemassvētku oficiālo apsveikuma kartīti, bet apgalvo, ka mīl mazo māsu; savukārt nule kā Ziemassvētku sveicienu pusmāsai nosūtījis pusbrālis Tomass Mārkls juniors. Apsveikumam viņš pievienojis vēstījumu, kurā pausts lūgums par ģimenes izlīgšanu.

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors.

gallery icon
8

Portālam „Daily Mail” Mārkls juniors paudis cerību, ka pavadot svētkus Anglijā kopā ar karalisko ģimeni, Megana sailgosies pēc ģimenes, ko izstūmusi no savas dzīves. „Es atkal cenšos sasniegt Meganu. Ar personalizētu Ziemassvētku apsveikuma kartīti, kurā saku, ka mums visiem vajadzētu nolikt malā aizspriedumus un atcerēties to, kāda ģimene reiz bijām,” pastāstījis Tomass juniors.

Meganas pusbrālis izvēlējies kartīti ar izpušķotu svētku egli un uzrakstu „Siltus un mājīgus Ziemassvētkus”. Savukārt apsveikumā viņš ar roku rakstījis Meganai un Harijam adresētu vēstījumu. „Lai mums visiem šogad brīnišķīgi Ziemassvētki! Būtu jauki no jauna sadziedēt mūsu ģimeni Jaunajā gadā. Mums tu pietrūksti. Mīlu tevi un ļoti lepojos ar tevi.” Apsveikumu visas ģimenes vārdā parakstījis Tomass Mārkls juniors.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Intervijā pusbrālis apliecina, ka aizvien labi atceras visus tos daudzos Ziemassvētkus, ko Megana laimīgi atzīmējusi kopā ar ģimeni. Viņš cer, ka izdosies atjaunot izirušās ģimenes saites ar māmiņas cerībās esošo hercogieni, ja vien viņa atvērs sirdi un ļaus saviem asinsradiniekiem atgriezties viņas dzīvē.

„Manuprāt visiem pietrūkst, ka kāds no ģimenes nav līdzās Ziemassvētkos,” izteicies Mārkls juniors. „Jo īpaši, ja tas ir kāds, kurš vienmēr bijis līdzās.” Pusbrālis domā, ka jaunās Ziemassvētku tradīcijas karaļnamā liks Meganai sajust nostalģiju un to, ka „kaut kas pietrūkst”.

foto: LG/MEGA / Vida Press
Tomass Mārkl juniors cer, ka šajos Ziemassvētkos Meganai pietrūks viņas amerikāņu ģimene. Tiesa, viņš ar pusmāsu nav ticies jau pēdējos septiņus gadus.

Tomass juniors pastāstījis, ka Meganas bērnībā svētki parasti pavadīti pie vecmāmiņas Džīnetas Reglendas, kur Meganas mamma Dorija Reglenda (Tomasa Mārkla juniora pamāte) parasti gatavojusi svētku maltīti.

Tomass, kurš ir 15 gadu vecāks par Meganu, apliecina, ka Reglendi palīdzējuši viņa ģimenei no jauna apgūt Ziemassvētku tradīcijas. „Mūsu ģimene tās nebija ievērojusi jau daudzus gadus. Mēs tās ievērojām tikai dažus gadus, kad biju pavisam mazs un dzīvoju Čikāgā,” atceras Tomass. Pie Reglendiem vienmēr pulcējusies kupla radu saime. Tur vienmēr valdījusi „māju sajūta, jo visi bija laimīgi, visi bija labā noskaņojumā, visi savas negācijas atstāja aiz durvīm un bija kopā kā ģimene, kas ir ļoti svarīgi. Bija ārkārtīgi jauki.”

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Meganai Ziemassvētki patikuši jo īpaši. Viņa lutināta ar daudz jo daudz dāvanām. „Dorija Meganai iemācīja mīlēt Ziemassvētkus kā lielus ģimenes svētkus,” apliecina Tomass juniors. „Arī manam tētim ļoti patīk Ziemassvētki. Šī bija vienīgā reize gadā, kad viņš burtiski staroja. Man šķiet, ja tētim vaicātu, kas ir viena viņa mīļākā diena gadā, tie būtu Ziemassvētki.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tagad Tomass juniors ir noraizējies, ka tētis Tomass Mārkls seniors Ziemassvētkos būs viens pats savās mājās Meksikā un no Meganas nebūs saņēmis ne tālruņa zvana, ne apsveikuma kartītes.

Meganas Mārklas tēvs jaunībā

Prinča Harija sievas Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls jaunībā.

gallery icon
8

Kur būs Tomass juniors pats un viņa māsa Samanta, un kāpēc nedosies pie tēva, vīrietis intervijā neatklāj.

Atgādināsim, ka šā gada aprīlī Tomass Mārkls juniors sarunājās ar „Daily Mirror” reportieri un pauda savu viedokli, sakot, ka „Meganai patīk izlikties par humānisti, personu, kas mīl cilvēkus un kam ir tuva labdarība, taču patiesībā ģimenes acīs viņai nepiemīt nekas no tā”.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

„Varbūt parasta amerikāņu ģimene, kāda viņai ir, Meganai šķiet kā apkaunojums, jo mēs neesam ne producenti, ne izpildproducenti,” nežēlīgs izteikumos bija pusbrālis Tomass. „Viņai ir pavisam cita personības puse, kas pamazām sāk atklāties, un tā nebūt nav skaista.”

„Es lasīju, ka Megana vēlas būt kā Diāna. Diānu dievināja visā pasaulē. Viņu mīlēja pelnīti,” turpinājis aizskartais pusbrālis. „To pašu vēlas arī Mega, taču es nedomāju, ka tas notiks. Viņa nav patiesa, kāda bija Diāna.”

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4

„Viņa ir aizmirsusi par savu mieru un asinīm,” izteicās Tomass Mārkls juniors, apgalvojot, ka viņš Meganu nav saticis jau septiņus gadus. Pēdējo reizi ar pusmāsu ticies 2011. gada nogalē.

Īsi pirms kāzām Tomass juniors pat rakstījis vēstuli princim Harijam, lai viņš apdomātos un atsauktu kāzas, kamēr vēl nav par vēlu.

foto: JCSO / Splash News/ Vida Press
Tomass Mārkls juniors 2017. gada janvārī arestēts par draudiem un ieroča pavēršanu pret potenciālo upuri, kā arī nelikumīgā bīstama ieroča glabāšanā un nēsāšanā.

Tomass Mārkls juniors 2017. gada janvārī arestēts par draudiem un ieroča pavēršanu pret potenciālo upuri, kā arī nelikumīgā bīstama ieroča glabāšanā un nēsāšanā. Savukārt šā gada jūlijā par vardarbību ģimenē īslaicīgi apcietināta Mārkla juniora draudzene Darlēna Blanta. Tomass izsaucis policiju, kad partnere viņam iesitusi.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Tomasa Mārkla draudzene Darlēna Blanta šovasar īslaicīgi apcietināta. Tomass izsaucis policiju pēc tam, kad partnere viņam iesitusi.