foto: WENN.com/Vida Press
Meganas pusmāsa karaļnama apsveikumkartīti nosauc par „skumju” un „rupju”
Meganas Mārklas pusmāsa Samanta Mārkla.
Slavenības
2018. gada 19. decembris, 10:51

Meganas pusmāsa karaļnama apsveikumkartīti nosauc par „skumju” un „rupju”

Jauns.lv

Saseksas hercogienes Meganas pusmāsa Samanta Mārkla plašākā sabiedrībā pazīstama kā sieviete, kas kritizējusi savu slaveno radinieci pie katras mazākās iespējas. Tagad viņai nav iepatikusies Meganas un viņas vīra prinča Harija oficiālā Ziemassvētku apsveikuma kartīte. Samanta to nosaukusi par „skumju” un „rupju”.

34 gadus vecais princis Harijs un 37 gadus vecā Saseksas hercogiene Megana savu pirmo oficiālo Ziemassvētku apsveikuma kartīti izplatījuši aizvadītajā piektdienā.

foto: WENN.com/Vida Press
Meganas Mārklas pusmāsa Samanta Mārkla.

Viņi svētku sveicienam izvēlējušies melnbaltu fotogrāfiju, kas uzņemta kāzu dienā, šā gada 19. maijā ārā pie Frogmoras pils Vindzorā. Jaunlaulātie nofotografēti no mugurpuses. Viens otru mīļi apskāvuši, viņi nolūkojas salūtā, kas krāso debesis abiem par godu.

Lai gan daudziem šī šķiet skaista pāra fotogrāfija, Meganas pusmāsa to nokritizējusi, jo esot „rupji”, ka viņi izvēlējušies fotogrāfiju, kurā neskatās kamerā.

„Interesanti, ka Saseksas hercogs un hercogiene pagriezuši muguras,” savā privātajā kontā sociālajā tīklā „Twitter” komentējusi Samanta. „Vai tas ir pret visu pasauli vai tikai pret Reglendu un Mārklu ģimenēm? Mazliet skumji. Lūk, jums Ziemassvētku gars.”

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4

Samanta turpinājusi kritizēt fotogrāfiju un skarbi šaustīt vārdiem visus tos, kas ar viņu nav vienās domās.

„Tas ir neticami rupji - pagriezt muguru Ziemassvētku fotogrāfijā, kurai būtu jāizstaro mīļums un laba vēlējumi visai pasaulei,” raksta Samanta. Viņa arī veltījusi skarbus vārdus tiem, kas atļāvušies kritizēt viņu par to, ka viņa norādot uz patiesību. Lai viņi beidzot bučot pēcpuses karaļnamam un atverot acis.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

Meganai un Samantai nav draudzīgas attiecības jau daudzu gadu garumā. Abas pusmāsas nesarunājoties vismaz desmit gadu. Turklāt pērn pēc Meganas un Harija saderināšanās Samanta publiski solījās atklāt visu patiesību par pusmāsu, un tad ne princis, ne pārējais karaļnams nevēlēšoties viņu pazīt. Likumsakarīgi, ka Megana neaicināja Samantu uz kāzām, ko pusmāsa ņēma ļaunā un aizvien nespēj aizmirst.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors.

gallery icon
8

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71