foto: SplashNews.com/ Vida Press
Čārlijs Šīns visai pasaulei paziņo, ka jau gadu nedzer!
Čārlijs Šīns.
Slavenības
2018. gada 16. decembris, 07:43

Čārlijs Šīns visai pasaulei paziņo, ka jau gadu nedzer!

Jauns.lv

Skandalozais aktieris Čārlijs Šīns (53) ar prieku un lepnumu atzīmējis pirmo gadadienu, kopš vairs nelieto grādīgos dzērienus.

Sabiedrība daudzu gadu garumā sekojusi līdzi Holivudas aktiera cīņai ar alkohola un narkotiku atkarību. Tās dēļ viņš pat savulaik atlaists no darba populārajā seriālā „Divarpus vīri” („Two And A Half Men”).

Pirms dažām dienām aktieris sociālajos tīklos ievietojis fotogrāfiju ar Anonīmo alkoholiķu piešķirto medaļu, uz kuras redzams cipars „1”. Tas simbolizē, ka medaļas īpašnieks jau 12 mēnešus jeb veselu gadu nav lietojis alkoholu.

„TAS notika vakar,” fotogrāfijas komentārā ierakstījis pats aktieris. „Brīnišķīgs brīdis manā atlabšanas ceļā.”

Aktierim un piecu bērnu tēvam ir ļoti ilga atkarību vēsture. 2011. gadā TV šovam „Today Show” sniegtajā intervijā Šīns apgalvoja, ka viņam nav vajadzības pievienoties Anonīmo alkoholiķu pulciņam, jo tajā likumi esot rakstīti „normāliem cilvēkiem; cilvēkiem, kuri nav īpaši; cilvēkiem, kuru dzīslās nerit tīģera asinis; kam ir Adonīsa DNS.”

Tieši TV šovā „Today Show” 2015. gadā Čārlijs Šīns publiski atzinās, ka ir HIV pozitīvs. Aktieris pastāstīja, ka par savu diagnozi zinājis aptuveni četrus gadus un maksājis cilvēkiem miljonus, lai noslēpums netiktu atklāts plašākai sabiedrībai. Dažiem cilvēkiem viņš par savu diagnozi pastāstījis pats, jo viņiem uzticējies, bet citi to atklājuši nejauši. Daži informāciju izmantojuši, lai viņu šantažētu.

Čārlijs Šīns atpūtas brīdī ar saviem dēliem un abām draudzenēm

gallery icon
8

TV šovā viņš atzinās, ka jūtas atvieglots, ka noslēpums ir atklāts, jo vairs nevajadzēs nevienam maksāt par klusēšanu.

„Man ir sajūta, it kā es šodien būtu iznācis no cietuma,” apliecināja Šīns. Lai gan aktieris lepojies, ka viņam bijušas 5000 sievietes un nekad nav piedomājis par izsargāšanos, viņš intervijā noliedza, ka varētu būt kādu no viņām inficējis.

Pēc publiskās atzīšanās par slimību Šīns centies arī atbrīvoties no savām atkarībām – narkotiku un alkohola lietošanas. 2016. gadā aktieris teica, ka viņa moto turpmāk būšot „koncentrējies, skaidrā prātā, cerīgs”.

Smalko aprindu hronika: Čārlijs Šīns uzvedas kā narkotiku reibumā

gallery icon
74

Čārlijs Šīns pārdod māju

Aktieris Čārlijs Šīns pārdošanā izlicis savu 7 guļamistabu un 7 vannasistabu īpašumu Losandželosā. Viņš par to vēlas 9 999 999 ...

gallery icon
35