Krisa Mārtina meita pieskata Bijonsē bērnu. FOTO
Krisa Mārtina un Bijonsē meitas ir lielas draudzenes, tāpat kā viņu slavenie vecāki. Kamēr pieaugušie bija aizņemti ar gatavošanos „Super Bowl” izcīņas koncerta priekšnesumam, Epla draudzīgi staigāja roku rokā ar mazo Blū Aiviju.
Slavenības
2016. gada 11. februārī, 05:29

Krisa Mārtina meita pieskata Bijonsē bērnu. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu nepacietīgi gaidītajā „Super Bowl” izcīņas koncertā šogad par kopīgu priekšnesumu bija parūpējusies dziedātāja Bijonsē un grupas „Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins. Kamēr vecāki bija aizņemti ar saviem pienākumiem, abu slavenību meitas lieliski pavadīja laiku kopā.

Krisa Mārtina meita pieskata Bijonsē bērnu. FOTO...

11 gadu vecās Eplas Mārtinas un četrus gadus vecās Blū Aivijas Kārteres vecāki ir lieli draugi, tāpēc nav brīnums, ka arī abas meitenes atradušas kopīgu valodu. Kriss Mārtins un Gvineta Paltrova, kā arī Bijonsē un Jay-Z ir seni ģimenes draugi, kas savulaik pat brīvdienu braucienos devušies kopā.

Īsi pirms „Super Bowl” izcīņas koncerta aktrise Gvineta Paltrova savā „Instagram” blogā publiskojusi mīlīgu fotogrāfiju, kur viņas „lielā meita” redzama roku rokā ar Bijonsē četrgadnieci.

„Jaciņu laiks,” iekomentējusi aktrise, šādi norādot uz abu mazo dāmu līdzīgo apģērbu izvēli. Paltrovas un Mārtina meita Epla bija ģērbusies tumši zilā jakā ar tirkīza krāsas aplikācijām un baltām zvaigznītēm plecu daļā. Savukārt Bijonsē un Jay-Z meita Blū Aivija bija tērpusies jakā, ko rotā spilgtas neona krāsas svītras un ornamenti.

Bijonsē savā mikroblogā publiskojusi šādu attēlu no mēģinājuma aizkulisēm.
Bijonsē savā mikroblogā publiskojusi šādu attēlu no mēģinājuma aizkulisēm.

Lai gan Gvinetas Paltrovas un Krisa Mārtina laulība pērn oficiāli šķirta, aktrise ar bērniem Eplu un Mozu (9) bija devusies uz „Levi” stadionu, lai klātienē vērotu bijušā vīra uzstāšanos. Tribīnēs Gvinetai un Mozum pievienojās arī mazā Blū Aivija.

Bijonsē pirms pasākuma savā mikroblogā bija ievietojusi attēlu no mēģinājuma, kurā viņa kopā ar meitu redzama stāvam tukšā stadionā. Kamēr dziedātāja, ģērbusies pikantā skatuves tērpā, veras tālumā, vīrs reperis Jay-Z viņu fotografē no mugurpuses.

Bijonsē, Krisa Mārtina un Bruno Marsa uzstāšanās „Super Bowl 2016”

Lai gan Gvinetas Paltrovas un Krisa Mārtina laulība pērn oficiāli šķirta, aktrise ar bērniem Eplu un Mozu bija devusies uz „Levi” stadionu, lai klātienē vērotu bijušā vīra uzstāšanos. Tribīnēs Gvinetai un Mozum pievienojās arī Bijonsē meitiņa Blū Aivija.

Gvineta Paltrova ar dēlu Mozu pieskata Bijonsē meitu Blū Aiviju „Super Bowl” koncertā

Lai gan Gvinetas Paltrovas un Krisa Mārtina laulība pērn oficiāli šķirta, aktrise ar bērniem Eplu un Mozu bija devusies uz ...

Bijonsē, Krisa Mārtina un Bruno Marsa uzstāšanās „Super Bowl 2016”

Amerikāņu nepacietīgi gaidītajā „Super Bowl” izcīņas koncertā 2016. gadā par kopīgu priekšnesumu bija parūpējusies dziedātāja Bijonsē, grupas „Coldplay” mūziķis Kriss ...


Kasjauns.lv / Foto: Instgram, Vida Press