1dienas
19stundas
35minūtes
06sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šis pāris, visticamāk, būs Meganas un Harija bērna krustvecāki
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības

Šis pāris, visticamāk, būs Meganas un Harija bērna krustvecāki

Jauns.lv

Kurus gan princis Harijs un hercogiene Megana izraudzīsies par savas karaliskās atvases krustvecākiem? Iespējamo kūmu saraksts ir visai plašs. Tajā ir gan draugi, gan tuvāki un tālāki radinieki, taču šobrīd kā visticamākā izvēle krustvecāku godam esot par labu kādam ļoti slavenam pārim.

Šis pāris, visticamāk, būs Meganas un Harija bērna...

Portāla „The Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, ka vieni no prinča Harija un hercogienes Meganas pirmā bērna krustvecākiem būšot Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija. Šo informāciju apstiprinājis kāds tuvs paziņa.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Džordžs un Amala Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās šā gada 19. maijā.
Džordžs un Amala Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās šā gada 19. maijā.

Klūniju pāris esot ļoti labos draugos ar Saseksas hercogiem. Atcerēsimies, ka viņi bija arī lūgto viesu skaitā Harija un Meganas kāzās, kas notika šā gada 19. maijā Vindzorā.

„Amala un Megana ir tuvas draudzenes jau gadiem ilgi,” norādījis paziņa. „Pateicoties tam, arī Harijs un Džordžs sadraudzējušies. Viņi ir daudz tuvāki, nekā var secināt pēc ziņu virsrakstiem medijos.”

Atgādināsim, ka šā gada augustā Harijs un Megana mēroja ceļu uz Itāliju, kur dažas dienas viesojās pie Klūniju ģimenes viņu villā pie Komo ezera. Vizīte bija „slepena”, par to iepriekš nekas netika oficiāli atklāts. Zināms, ka Klūniju pāris Saseksas hercogus uzaicinājis ciemos jau īsi pēc kāzām, norādot, ka viņi var ierasties jebkurā sev ērtā laikā.

Paziņa portālam „The Daly Mail” apliecinājis, ka Džordžs „dažiem draugiem apliecinājis, ka viņam ir spēcīga priekšnojauta”, ka viņu ar sievu aicinās par krustvecākiem.

Šī nebūs pirmā reize, kad Džordžs Klūnijs priekšlaicīgi izpļāpājas ko tādu, ko vēl būtu vēlams paturēt noslēpumā. Kad Klūnija kundze Amala bija pirmajās grūtniecības nedēļās, aktieris šo prieka vēsti paziņoja savam draugam aktierim Metam Deimonam. Uzzinājis, ka Amalas grūtniecības stadija vēl ir tik agrīna, Deimons, kurš ir triju meitu tēvs, cieši piekodinājis Klūnijam šos jaunumus plašāk neafišēt, līdz nav pagājuši pirmie trīs mēneši.

foto: MEGA / Vida Press
Klūniju villa pie Komo ezera Itālijā, kur šā gada augustā slepenā vizītē bija devušies princis Harijs un Megana Mārkla.
Klūniju villa pie Komo ezera Itālijā, kur šā gada augustā slepenā vizītē bija devušies princis Harijs un Megana Mārkla.

To, vai Klūnija priekšnojauta un pārliecība būs izrādījusies pareiza, droši zināsim vien tad, kad nākamā gada pavasarī pasaulē būs nācis Meganas un Harija pirmdzimtais.

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera.

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis pēc dvīņu piedzimšanas.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.