FOTO: tā Linda Leen un Maija Doveika žilbināja "Spēlmaņu naktī"
2018. gada 29. novembris, 14:08

FOTO: tā Linda Leen un Maija Doveika žilbināja "Spēlmaņu naktī"

Žurnāls "Kas Jauns"

Gada vērienīgākajā pašmāju teātra dzīves notikumā - "Spēlmaņu balvas" pasniegšanas ceremonijā - šomēnes kā īstas dīvas spīdēja dziedātāja Linda Leen un aktrise Maija Doveika.

Tā pēc "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas līksmoja teātra ļaudis 2018. gada 23. novembrī

gallery icon

Linda Leen izceļ formas

Dziedātāja Linda Leen, īstajā vārdā Linda Lezdiņa (39), ar savu efektīgo stilu "Spēlmaņu naktī" lika atskatīties ikvienam, kas mūziķi pēc matu nogriešanas atpazina.

Linda Leen uz "Spēlmaņu nakti" bija saposusies pašmāju zīmola "Amoralle" gaišā mežģīņu blūzē, kam bija pieskaņojusi bikses ar paaugstinātu jostasvietu, kas, kā zināms, vizuāli cilvēku pagarina.

Stila un modes speciālisti, komentējot Lindas tērpu, atzīst, ka kuplā tērpa augšdaļa efektīgāk izskatītos apvienojumā ar piegulošu apakšdaļu, piemēram, zīmuļsvārkiem, kas atšķirībā no Lindas izvēlētajām biksēm koptēlu vizuāli līdzsvarotu. Šajā gadījumā bikses piešķir kuplākas auguma aprises.

Dziedātāja Linda Leen "Spēlmaņu naktī"

Dziedātāja Linda Leen 2018. gada "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

Pēc ekspertu domām, Lindai Leen ir skaistas sievišķīgas formas un tieši viņas gadījumā tās labāk izcelt, nevis censties maskēt, riskējot ar pretēja efekta panākšanu. Acīmredzot Linda, kas kādreiz intervijās neslēpa, ka kompleksojusi sava izskata dēļ, nu ar savu sievišķību lepojas.

Modes zinātāji gan norāda, ka zābaki īsti neiederas šajā komplektā un ar augstpapēžu kurpēm mūziķes koptēls būtu daudz efektīgāks.

Doveika mirdz sudrabā

Aktrise Maija Doveika "Spēlmaņu naktī"

Aktrise Maija Doveika un viņas draugs Mārtiņš Bute 2018. gada "Spēlmaņu balvas" pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika, kas bija nominēta "Spēlmaņu nakts" Gada labākās aktrises balvai, uz ceremoniju ieradās, saposusies tik spoži kā nekad agrāk.

Maija svētkos bija ģērbusies garā, spoži sudrabotas krāsas kleitā un vārda tiešākajā nozīmē vizuļoja un mirdzēja.

Aktrises mīļotais vīrietis uzņēmējs Mārtiņš Bute, kas citkārt rūpīgi pieskaņoja savu apģērbu Doveikas stilam, šoreiz viņas spozmei līdzi neturēja vai arī nemaz necentās to darīt, lai ļautu pilnvērtīgi izcelties dāmai.

foto: Mārtiņš Ziders
Maija ar mīļoto vīrieti Mārtiņu.

Teātra balvas "Spēlmaņu nakts" ceremonija bildēs

gallery icon