foto: Instagram
Džekija Čana homoseksuālā meita apprecējusi draudzeni par spīti vecāku nosodījumam
Slavenības
2018. gada 27. novembris, 11:35

Džekija Čana homoseksuālā meita apprecējusi draudzeni par spīti vecāku nosodījumam

Jauns.lv

Populārā aktiera meita Etta Ng Chok Lam (19) salaulājusies ar savu kanādiešu draudzeni Endiju Autumnu (31), ziņo ārvalstu mediji.

Etta dzimusi pēc Čana mīlas dēkas ar skaistumkaralieni Elēnu Ng. 64 gadus vecajam Čanam nekad ar meitu nav bijušas tuvas attiecības.

"Mēs esam meklējušas laimi kopš dzimšanas. Bērnībā nekad neizjūtot mīlestību, tagad mums ir daudz, ko dot," kāzu dienu apraksta Etta.

Pagājušā gada aprīlī Čana tolaik tikai 18 gadus vecā meita populārajā video vietnē Youtube publicēja video, kurā kopā ar savu draudzeni atklāja, ka vecāku neiecietības dēļ viņas palikušas tikpat kā bez pajumtes. Homofobijas dēļ no viņām novērsušies gan radi, gan draugi, un viņām nepieciešama palīdzība.

“Sveiki, esmu Džekija Čana meita Etta un šī ir mana draudzene,” iesākas video, “Mēs jau mēnesi esam bez pajumtes homofobisku vecāku dēļ. Lielākoties mēs nakšņojam zem tiltiem un citur.”

Meitenes māte pēc video noskatīšanās bija sašutusi, ka meita tādējādi cenšas iegūt naudu no slavenā tēva. “Ja viņām nav naudas, ir jāiet strādāt,” komentējusi māte, “Viņām nevajadzēja filmēt šo video, stāstot visai pasaulei, kas ir Ettas tēvs. Citi cilvēki smagi strādā, lai nopelnītu, nevis paļaujas uz cita slavu, lai iegūtu naudu.”

Pati Etta 2015.gadā presei pavēstījusi, ka aktieri  neuztver kā tēvu. “Viņš nekad manā dzīvē nav eksistējis. Nekad neuzskatīšu viņu par tēvu,” viņa toreiz teica “Es neteiktu, ka viņš ir mans tēvs, es teiktu “Ā, Džekijs Čans, tas aktieris””.

Savukārt pats Čans ir apstiprinājis savu dēku un tās rezultātā radušos dzīvību, tomēr plašus komentārus nekad nav sniedzis. Uz jautājumu, ko viņš domā par meitas seksualitāti, viņš atbildējis “ja viņai tā patīk, tad labi”.

foto: REUTERS/SCANPIX
Džekijs Čans 2017.gada Oskara balvu pasniegšanas ceremonijā.

Par kāzām Etta paziņojusi, publicējot bildes un video sociālajā tīklā Instagram. Spriežot pēc redzamā, meitenes ir atguvušās no finansiālās krīzes.

Pāris apprecējies Toronto, bet pēc kāzām atgriezies mājās Hong Kongā, kur viendzimuma laulības pašlaik nav legalizētas.