foto: Twitter
Pēc pievēršanās islāmam Šineidai O’Konorai derdzoties visi baltie cilvēki
Bijusī popzvaigzne Šineida O'Konora jeb Šuhada Davitta, kā viņa tagad sevi dēvē.
Slavenības
2018. gada 14. novembris, 06:44

Pēc pievēršanās islāmam Šineidai O’Konorai derdzoties visi baltie cilvēki

Jauns.lv

Īru dziedātāja Šineida O’Konora (51) savulaik TV tiešajā ēterā saplēsa pāvesta fotogrāfiju, bet vēlāk kļuva par katoļu priesteri. Nesen viņa "metusi kažoku uz otru pusi” un pieņēmusi islāmu. Bijusī popzvaigzne paziņojusi, ka viņai derdzas visi baltie cilvēki.

Īru dziedātāja Šineida O’Konora, kurai pasaules slavu atnesa Prinsa radītā kompozīcija „Nothing Compares 2U”, paziņojusi, ka nekad vairs nevēlas pavadīt laiku kopā ar baltajiem cilvēkiem. Aizvadītajā mēnesī O’Konora pavēstīja, ka ir pievērsusies islāmam un pieņēmusi vārdu Šuhada Davitta.

Šineida O’Konora aizvadīto gadu laikā

gallery icon
24

Vienā no daudzajiem ierakstiem sociālajos tīklos bijusī popzvaigzne visus cilvēkus, kuri nav musulmaņi, nosaukusi par „pretīgiem” un klaji kritizēja kristiešus un ebreju teologus. „Tas, ko es grasos teikt, ir tik rasistisks, ka nedomāju, ka mana dvēsele jebkad spēj izjust,” vēsta jaunā islāma piekritēja. „Taču, godīgi sakot, es nekad vairs nevēlos pavadīt laiku ar baltajiem cilvēkiem (ja tā var nosaukt tos, kuri nav musulmaņi). Nevienu brīdi, neviena iemesla dēļ. Viņi ir pretīgi.”

Kādā no nākamajiem ierakstiem jaunā Suhada Davitta prāto, vai viņai ļaus publiskot ierakstus sociālajos tīklos, jo tur taču sociālo platformu ļauj izmantot arī tādiem cilvēkiem kā Donalds Tramps.

„Visi saka, ka nabaga amerikāņi ir Trampa upuri,” turpina bijusī popzvaigzne. „Taču jūs viņu nolīgāt. Tad atlaidiet viņu. Citādi jūs esat līdzvainīgi. Tas pats ir ar tā saukto islāma terorismu. Tieši to vēlas velns un viņam tas patīk.”

Šineidai O’Konorai vienmēr bijusi skandaloza slava. Viņa gan kritizējusi katoļu baznīcu, gan pati ordinēta kā priestere. Viņas slimības vēsturē nav svešas arī vairākas nopietnas garīgas saslimšanas, to skaitā maniakālā depresija. 2016. gada jūnijā viņa noliedza baumas, ka ir draudējusi nolēkt no tilta, nosaucot tās par „aplamām un ļaunām baumām”.

Savukārt 2015. gadā dziedātāja pati savā „Facebook” kontā rakstīja, ka pārdozējusi tabletes viesnīcas numurā Īrijā un aizvesta uz slimnīcu. Tur viņai nācies uzkavēties ilgāk, jo veikti papildus garīgās veselības pārbaudes.

Šineidas O’Konoras kāzas Lasvegasā

gallery icon
34

1999. gadā O’Konoru par katoļu priesteri ordinēja neatkarīga Katoļu grupa, kas nepieder Romas katoļu baznīcai. Savukārt septiņus gadus agrāk – 1992. gadā – TV šova „Saturday Night Live” tiešajā ēterā viņa saplēsa pāvesta Jāņa Pāvila II fotogrāfiju.