foto: Publicitātes
Aktrise Sandra Kļaviņa beidzot iepazinusies ar Lauri Reiniku
Artūrs Skrastiņš un Sandra Kļaviņa ir sajūsmā par Laura Reinika aktiermeistarību un vienkāršību.
Slavenības
2018. gada 1. novembris, 07:03

Aktrise Sandra Kļaviņa beidzot iepazinusies ar Lauri Reiniku

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Turpinās populārā humora seriāla "Saldais pārītis. Ir bērni" jauno sēriju filmēšana. Vienā no skečiem būs redzams arī dziedātājs Lauris Reiniks, ar kuru Sandra Kļaviņa un Artūrs Skrastiņš kopā strādāja pirmo reizi, raksta žurnāls "Kas Jauns".

TV kanāla "360 TV" seriāls "Saldais pārītis. Ir bērni" ir par attiecībām starp laulātajiem Simonu (Sandra Kļaviņa) un Filipu (Artūrs Skrastiņš). Nupat nofilmēta jauna sērija, kurā Lauris Reiniks spēlē senu Filipa paziņu Juri, ko pāris nejauši sastop degvielas uzpildes stacijā.

Lauris Reiniks filmējas seriālā "Saldais pārītis. Ir bērni"

Lauris Reiniks kopā ar Artūru Skrastiņu un Sandru Kļaviņu filmējas seriālā "Saldais pārītis. Ir bērni".

gallery icon

Kļaviņai un Skrastiņam tā bijusi pirmā reize, kad viņi strādā kopā ar Reiniku. Vēl jo vairāk – Sandra vispār pirms tam ar Lauri nebija pazīstama!

„Es viņu iepazinu un pirmo reizi personīgi satiku tieši pirms šīs filmēšanas. Strādāt vienā kadrā ar Lauri Reiniku bija ļoti patīkami un pārsteidzoši viegli. Viņam piemīt daudzas kvalitātes un prasmes, ko citkārt var sastapt tikai aktiera profesijā strādājošiem cilvēkiem," Reinika dotības aktiermeistarībā žurnālam "Kas Jauns" novērtējusi pieredzējusī skatuves māksliniece.

foto: Publicitātes
Seriālā vienā no jaunākajām sērijām būs redzams Lauris Reiniks, kas atveido Filipa senu paziņu. Filips negrib, lai Juris viņus pamana, un nevēlas ar viņu uzsākt sarunu, taču Simona nolemj Juri iztaujāt. Izrādās, ka Juris ir bikls un nepārliecināts Dieva vārda sludinātājs no īsti nesaprotamas un nezināmas kristiešu sektas.

"Viņš ļoti uzmanīgi un jūtīgi reaģē uz režisora norādījumiem, uztver un izpilda pat vissmalkākās nianses, kas pat ne visiem profesionāliem aktieriem uzreiz izdodas,” saka Kļaviņa un piebilst: „Iespējams, tas ir tāpēc, ka viņš ir atvērts un patiess, jo zvaigzni jau izdaiļo vienkāršība."

"Arī es dzīvē cenšos būt īsta un patiesa, jo tikai tāds cilvēks var paironizēt pats par sevi. Lauris ir tieši tāds nesamākslots, tiešs un neapšaubāmi talantīgs. Likās, ka viņš tik nepiespiesti atļaujas pats par sevi pasmieties, līdz ar to arī citiem būt viņa sabiedrībā ir viegli un patīkami. Jā, kas svarīgi, ar viņu filmēties kopā bija jautri.”

Citas ziņas, intervijas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!