foto: Vida Press
„Mūžīgajai auklei” – 25! Pīrss Brosnans satiek savus pieaugušos ekrāna audžubērnus
Filma „Mūžīgā aukle” uz ekrāniem iznāca 1993. gada 24. novembrī.
Slavenības
2018. gada 28. oktobris, 14:16

„Mūžīgajai auklei” – 25! Pīrss Brosnans satiek savus pieaugušos ekrāna audžubērnus

Jauns.lv

Šogad aprit 25 gadi, kopš uz ekrāniem iznāca daudzu tik iemīļotā filma „Mūžīgā aukle” („Mrs. Doubtfire”), kurā galveno lomu atveidoja aktieris Robins Viljamss. Lai varētu redzēt bērnus, ar ko sieva šķiršanās laikā liegusi tikties, viņa atveidotais varonis Daniels nolēma maskēties par mājkalpotāju un pieteikties darbā šajā ģimenē.

Filma „Mūžīgā aukle” uz ekrāniem iznāca 1993. gada 24. novembrī. Kinolentes 25. gadadienas priekšvakarā aktieris Pīrss Brosnans, kurš atveidoja Mirandas (Sallija Fīlda) jauno draugu, ticies ar visiem trim saviem ekrāna „audžubērniem”.

Metjū Lorensam jau ir 38 gadi, Lizai Džeikabai – 39, bet „pastarītei” Marai Vilsonei – 31.

Fotogrāfiju, kas uzņemta tikšanās vakarā, savā „Twitter” profilā ievietojusi Liza Džeikaba. „Tikko notika tas,” attēla komentārā ierakstījusi Džeikaba, pievienojot mirkļbirkas „mūžīgā aukle”, „atkalapvienošanās” un „pēc 25 gadiem”.

Liza Džeikaba aktrises karjeru pameta 2001. gadā, būdama 22 gadus veca. Viņa apprecēja savu labāko draugu un kļuva par jogas skolotāju.

Pēc tam, kad Liza saņēma lomu filmā „Mūžīgā aukle”, viņu izslēdza no skolas pārāk biežas mācību kavēšanas dēļ. Lai gan skolai vēstuli uzrakstīja pats Robins Viljamss, lūdzot pieņemt meiteni atpakaļ skolā, slavenā aktiera vēlme uzklausīta netika.

foto: Vida Press
Liza Džeikaba, Mara Vilsone un Metjū Lorenss filmas „Mūžīgā aukle” pirmizrādes vakarā.

Metjū Lorenss aizvien turpina aktiera gaitas un veido arī mūziķa karjeru. Šā gada 3. maijā viņš saderinājās ar profesionālu dejotāju Šerilu Bērku, kura ASV pazīstama pēc dalības TV šovā „Dejo ar zvaigzni”.

Līdzīgi kā Liza Džeikaba, arī Mara Vilsone aktrises karjeru nav turpinājusi. Filmai „Mūžīgā aukle” sekoja vēl dažas filmas, taču pēdējo reizi Mara filmējusies pirms 18 gadiem. Pēc tam, kad Vilsones mamma 1996. gadā zaudēja cīņā ar krūts vēzi, Mara zaudēja interesi par aktiermeistarību un drīz vien karjeru pameta. Mara Vilsone ir rakstniece.

foto: Vida Press
Robins Viljamss, Pīrss Brosnans un Sallija Fīlda filmā „Mūžīgā aukle”.