Ko modele Žizele Bundhena juta brīdī, kad uzzināja, ka viņas mīļotajam būs bērns no citas sievietes?
foto: Vida Press
Žizele Bundhena un Toms Breidijs.
Slavenības
2018. gada 5. oktobrī, 10:51

Ko modele Žizele Bundhena juta brīdī, kad uzzināja, ka viņas mīļotajam būs bērns no citas sievietes?

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (38) par to, ka viņas mīļotajam Tomam Breidijam (41) gaidāms bērns no citas sievietes uzzinājusi dienu pirms tam, kad šī ziņa nonāca plašsaziņas līdzekļos visā pasaulē.

Ko modele Žizele Bundhena juta brīdī, kad uzzināja...

Vairumam sabiedrības, iespējams, šķiet, ka supermodeles Žizeles Bundhenas dzīve ir fantastiska, taču arī viņa pieredzējusi emocionāli grūtus brīžus un mācījusies tikt ar tiem galā. Viens no tādiem brīžiem bijis, kad viņa tikko kā sākusi attiecības ar savu nākamo vīru - amerikāņu futbola spēlētāju Tomu Breidiju. Tas bija negaidīts un šokējošs pārbaudījums viņu jūtām.

Pēc attiecību saraušanas ar draudzeni aktrisi un modeli Bridžitu Moinahanu (47) Toms Breidijs laiku lieki netērēja un ļoti ātri uzsāka jaunas attiecības – ar supermodeli Bundhenu. Kādā no intervijām sportists savulaik atklājis, ka viņu pirmā tikšanās bijis aklais randiņš, jo iepazīšanos ar Žizeli saorganizējis kāds no abu kopīgajiem draugiem.

foto: Vida Press
Žizele Bundhena ar vīru Tomu Breidiju šā gada „Met Gala” ballē.
Žizele Bundhena ar vīru Tomu Breidiju šā gada „Met Gala” ballē.

Izdevums „The New York Post” apliecina, ka pāris saticies vien divus mēnešus, kad Breidijs Bundhenai paziņojis, ka viņa iepriekšējā draudzene, TV seriāla „Blue Bloods” aktrise esot stāvoklī ar viņa bērnu. Žizele Bundhena teic, ka viņa šo faktu uzzinājusi vienu dienu agrāk, pirms par to informēja plašsaziņas līdzekļi visā pasaulē.

„Pēc diviem attiecību mēnešiem Toms man paziņoja, ka viņa bijusī draudzene ir stāvoklī,” atceras modele. „Nākamajā dienā šī ziņa bija visur. Mani pārņēma sajūta, ka visa mana pasaule sagāzusies kājām gaisā.”

Šo un vēl citus personīgus pārdzīvojumus supermodele atklāj savos memuāros „Lessons: My Path to a Meaningful Life” („Mācības: mans ceļš līdz jēgpilnai dzīvei”), kas nule kā nākuši klajā.

Toma Breidija pirmais bērns dēls Džons Edvards Tomass pasaulē nāca 2007. gadā un tikko nosvinējis savu 11. dzimšanas dienu. Bundhena atzīst, ka ziņa par bijušās draudzenes grūtniecību bijis nopietns pārbaudījums viņas attiecību turpinājumam ar Breidiju.

„Šī nevienam nebūtu tā labākā situācija – neeksistē rokasgrāmata, kas tevi sagatavotu kaut kam tādam,” apliecina modele.

Taču tagad Bundhena nespētu vairs iedomāties savu dzīvi bez Džeka Breidija – Bridžitas Moinahanas un Toma Breidija dēla.

foto: Vida Press
Žizele Bundhena ar audžudēlu Džeku Moinahanu 2014. gadā.
Žizele Bundhena ar audžudēlu Džeku Moinahanu 2014. gadā.

„Esmu ļoti pateicīga par Bridžitu. Zinu, ka tas bija smagi, taču tagad nevaru iedomāties dzīvi bez Džeka. Es viņu saucu par savu papildbērnu.”

Tas, ka supermodele ir spējīga tagad teikt šādus vārdus, nenozīmē, ka no sākuma viņai bija viegli pieņemt situāciju, it īpaši jaunās, tikko uzsāktās romantiskajās attiecībās. Taču viss mainījies jau ar Džeka piedzimšanu.

foto: Vida Press
Žizele Bundhena ar dēlu Bendžaminu un meitu Vivjenu.
Žizele Bundhena ar dēlu Bendžaminu un meitu Vivjenu.

Kad Džeks tikko bija iemācījies staigāt, Žizele Bundhena sniedza publisku paziņojumu izdevumam „New York Post”, kurā viņas teiktais izklausījās pat samērā privātīpašniecisks.

2009. gadā Bundhena apgalvoja, ka Džeks ir „simtprocentīgi” viņas.

„Tikai tāpēc, ka viņu piedzemdējusi kāda cita, es neteikšu, ka viņš nav mans bērns,” tolaik izteicās modele.

Viņa šo domu paturpināja, norādot, ka saikni ar Džeku sajutusi jau dienā, kad viņš nācis pasaulē. Modele viņu izjutusi kā pašas dēlu.

„Es vēlos, lai viņam būtu lieliskas attiecības ar mammu, jo tās ir svarīgas, taču es viņu mīlu tā it kā viņš būtu manējais. Es viņu jūtu kā savu dēlu jau no pašas pirmās dienas.”

Bridžita Moinahana, kura apprecējās 2015. gadā, izteikusies, ka jūtas laimīga, ka viņas dēlam Džekam dzīvē ir tik daudz mīlestības.

foto: Vida Press
Aktrise un modele Bridžita Moinahana.
Aktrise un modele Bridžita Moinahana.

„Manam dēlam ir divi mīloši vecāki un kupla ģimene. Manu dēlu ieskauj mīlestība,” apliecinājusi Moinahana.

Žizele Bundhena ar ģimeni