foto: Publicitātes
Bailīgais reperis pret izklaidīgo aktrisi - kas šodien triumfēs spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija”?
TV
2018. gada 28. septembris, 16:00

Bailīgais reperis pret izklaidīgo aktrisi - kas šodien triumfēs spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija”?

Jauns.lv

Jau šovakar TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija” ceturtā raidījuma laikā, kā ierasts, noskaidrosim daudz un dažādus faktus par Latviju un tās iedzīvotājiem. Un palīdzēs to izdarīt iemīļoti mākslinieki - aktieri Lelde Dreimane, Ieva Florence, Andris Bulis, hokejists Jēkabs Rēdlihs.

Kāda, piemēram, ir zemākā reģistrētā temperatūra Latvijā? Kādi ir Latvijā studējošo studentu vidējie ienākumi? Ko nozīmē “užkurs”? Kura kinorežisora filmas visvairāk tika aizliegtas Padomju Savienības  laikā? Šie un vēl daudzi citi interesanti fakti noskaidrosies šī vakara izglītojošajā TV spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija”.

"Es mīlu Tevi, Latvija" ceturtais raidījums

TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija" ceturtais raidījums.

gallery icon

Šovakar Janas komandā cīnīsies:
•    Reperis, bītmeikeris un producents Ansis, kurš atzīst, ka bērnībā baidījies uzstāties klases priekšā un pratis iemācīties vien četrrindes, kuras skaitīja pa durvju spraugu, atrodoties ārpus klases;
•    Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane jeb Ketija no “Viņas melo labāk”, kura lepojas ar to, ka viņai visā Rīgā ir ļoti daudz draugu un paziņu, jo, tā kā vecāki bieži esot pārvākušies, skolas laikā nācies mainīt dzīves vietu septiņas reizes. 
•    Šarmantā Māra lomas atveidotājs populārajā seriālā “Viņas melo labāk” Andris Bulis vidusskolas laikā mācījās klasē, kur bija 22 meitenes un vien 3 puiši, kas esot bijusi “īsta paradīze,” atzīst pats Andris.


Valteram uzvaru kaldināt palīdzēs:
•    Dailes teātra aktrise Ieva Florence jeb Dina no seriāla “Viņas melo labāk”  bieži mēdz “sajaukt” lietas - vai tie būtu sveši iepirkuma ratiņi, kuros Ieva ieliek savas vakariņas, vai sveša mašīna, kurā meitene pamanās iesēsties. Tā gadoties visai bieži, un jaunā aktrise no tā nekaunas. Turklāt Ievai īpaši glaimo, ja viņa tiek nodēvēta par skolnieci, un arī tas notiekot diezgan bieži.
•    Pieredzējušais hokejists un treneris Jēkabs Rēdlihs bērnībā ļoti vēlējies kļūt par ceļamkrānu. Kādēļ radusies šāda vīzija, Jēkabam īsti nav skaidrs. Turklāt hokejists lepojas ar to, ka savulaik ir mācījies mūzikas skolā un spēlējis trompeti.
•    TV3 raidījuma “Bez Tabu” vadītāja Agnese Drunka, kas atzīstas, ka divas reizes esot uzsākusi mācības mūzikas skolā – pirmo reizi vijoles klasē, otro reizi akordeona klasē, tomēr abas reizes Agnesei mācības nav izdevies pabeigt.

Komandu sastāvs katru nedēļu mainās, aicinot sabiedrībā populārus cilvēkus pārbaudīt savas zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, kā arī izdziedāt sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

Par vakara muzikālo noformējumu parūpēsies šīs sezonas jaunie solisti Kristīne Pastare, Iveta Baumane, Mikus Abaroniņš un mūziķi Jānis Miltiņš, Jānis Kalniņš, Valters Sprūdžs, Aivis Zavadskis.

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20.