foto: Vida Press
Šaija Labafs sievu nomaina pret Roberta Patinsona bijušo līgavu
Šaija Labafs ar sievu Miu Gotu.
Slavenības
2018. gada 27. septembris, 08:47

Šaija Labafs sievu nomaina pret Roberta Patinsona bijušo līgavu

Jauns.lv

Daļa sabiedrības, iespējams, pat nezināja, ka ekscentriskais aktieris Šaija Labafs ir precējies. Taču nule kļuvis zināms, ka Labafs un viņa sieva aktrise Mia Gota šķir savu nepilnus divus gadus ilgušo laulību.

Aktiera Šaijas Labafa pārstāvis izklaides programmai „Entertainment Tonight” apstiprinājis, ka Labafs un Mia Gota šķiras. Pāris tiesā iesniedzis laulības šķiršanas prasību.

Šaija Labafs un Mia Gota

gallery icon

32 gadus vecā aktiera pārstāvis norāda, ka šķiršanās esot abpusēji draudzīgi pieņemts lēmums, kā arī piebilst, ka pāris vēlas saglabāt privātumu un sīkāku komentāru par šķiršanās procesu nebūs.

Paziņojums par šķiršanos seko pēc tam, kad portālā „Daily Mail” izplatītas ziņas, ka Labafs šobrīd satiekas ar dziedātāju FKA Twigs, kura iepriekš bija saderināta ar sāgas „Krēsla” aktieri Robertu Patinsonu. Labafs un FKA Twigs kopā nofilmējušies drīzumā uz ekrāniem gaidāmajā kinolentē „Honey Boy”.

Roberta Patinsona līgava FKA Twigs

Sāgas „Krēsla” zvaigzne Roberts Patinsons pēc pusgadu ilgas draudzības saderinājies ar britu dziedātāju FKA Twigs.

gallery icon

Arī Šaija Labafs un viņa sieva Mia Gota iepazinās filmēšanas laukumā, kad strādāja pie Larsa fon Trīra skandalozi vērtētās drāmas „Nimfomāne” („Nymphomaniac”). Viņi bija kopā četrus gadus un apprecējās straumēšanas vietnē tiešraidē translētās kāzās Lasvegasā, ko vadīja Elvisa Preslija līdzinieks. Kāzas notika 2016. gada oktobrī.

Roberta Patinsona līgava kleitā ar ģenitāliju zīmējumiem

Aktiera Roberta Patinsona līgava, britu mūziķe FKA twigs uz prestižo „Met Gala” balli Ņujorkas Metropolitēna teātrī aizgājusi kleitā ar ģenitāliju ...

gallery icon

Divas dienas pēc kāzām Nevadas štata varas pārstāvji savā „Twitter” kontā norādīja, ka nekur dokumentos nav atrodama Labafa un Gotas laulības apliecība. Viņi izteicās, ka pāris neskaitās juridiski precēts, lai gan apstiprināja, ka ceremonija notikusi. Līdz ar to daudzi šīs kāzas uztvēra kā „teātri”, nevis patiesu dzīves notikumu.

Vēlāk tajā pašā mēnesī, viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, Labafs apstiprināja, ka ir precējies. Aktieris atzinās, ka nav plānojis tiešraidē translēt kāzas, jo tām bija jābūt privātam un intīmam pasākumam. Taču „kāzu paketē”, ko izvēlējušies Lasvegasā, bijis iekļauts punkts, ka straumēšana tiešraidē ir iekļauta bez maksas. „Es teicu – ‘Ziniet, mums tas īsti nav vajadzīgs. Mēs uzfilmēsim paši savu privātu video’,” norāda Labafs. „Kopā ar mums bija mūsu mammas un viņi mums teica, ka tā nav problēma. Bet tad mēs atgriezāmies mājās un kaut kas bija mainījies.”

„Es viņiem piezvanīju un viņi taisnojās – kāds esot nospiedis nepareizo pogu, kas nosūta uzfilmētos video interneta portālam TMZ,” viņš atceras. „Es atbildēju, ka saprotu viņus. Es apjautājos savai meitenei un viņa prasīja – ‘Ko tu domā iesākt?’ Bet ziniet – tā ir mīlestība. Mēs ar to lepojamies. Tas, ko redzējāt, bija īsta mīlestība.”

Šā gada februārī, kad TV programmas „Entertainment Tonight” reportieris sarunājās ar Miu Gotu, viņa ļoti slavēja Labafu. „Viņš pavisam noteikti ir viens no izcilākajiem aktieriem. Man šaubu,” komentēja Gota. „Esmu neizsakāmi lepna par viņu. Man pret viņu ir dziļa cieņa.”