foto: Vida Press
Karalieni Elizabeti II saniknojusi epizode no seriāla par karalisko ģimeni
Karaliene Elizabete II esot liela seriāla „The Crown” fane, taču kāda no sērijām viņu sarūgtinājusi līdz sirds dziļumiem, jo nekas tāds neesot noticis.
Slavenības
2018. gada 25. septembris, 16:30

Karalieni Elizabeti II saniknojusi epizode no seriāla par karalisko ģimeni

Jauns.lv

Britu karaliskā ģimene šobrīd ir popularitātes virsotnē. Nav šaubu, ka savu artavu tajā devusi Megana Mārkla, taču arī seriāls „The Crown” vairojis sabiedrības interesi par karalisko ģimeni un tās fascinējošo vēsturi. Seriāls ir viens no straumēšanas vietnes „Netflix” veiksmīgākajiem projektiem. Šobrīd risinās darbs pie trešās sezonas, taču ne visi ir priecīgi par seriālā atspoguļoto...

Viena no personām, kurai producenti, visticamāk, centušies izpatikt visvairāk, šobrīd jūtas „apbēdināta un saniknota” par redzēto. Līdz pat šim mirklim sabiedrības kuluāros klīda runas par to, ka britu karaliene Elizabete II ir liela seriāla fane. Baumo, ka viņa iecienījuši šo TV šovu pēc tam, kad dēls princis Edvards ar sievu Veseksas grāfieni Sofiju pamudinājuši Viņas Majestāti to noskatīties. Pēc pirmās noskatītās epizodes karaliene esot to regulāri ar interesi skatījusies sestdienu vakaros.

Vanesa Kirbija, kura seriāla pirmajās divās sezonās atveidoja princesi Margarētu jaunībā, atklāj, ka princese Eiženija esot dzirdēta sabiedrībā apgalvojam, ka viņas „vecmāmiņai’ ļoti patikušas seriāla pirmās divas sezonas.

Taču viena no sērijām karalieni sarūgtinājusi līdz sirds dziļumiem. Laikraksts „Daily Express” norāda, ka Elizabeti II nepatīkami saviļņojusi otrās sezonas devītā sērija, kurā akcents likts uz karalienes un viņas vīra prinča Filipa diskusiju par to, kur vajadzētu skolot vecāko dēlu princi Čārlzu.

foto: Vida Press
Klēra Foja un Mets Smits seriāla „The Crown” pirmajās divās sezonās kā Anglijas karaliene Elizabete II un princis Filips.

Šajā sērijā redzam, ka Čārlzam grūti iet ar iejušanos Gordonstounā, mācību iestādē, kuru viņam izvēlējies tēvs, jo pats savulaik tajā skolojies. Kad mazais Čārlzs raud, ka par viņu skolā ņirgājas, princis Filips, kuru atveido Mets Smits, pasaka vecākajam dēlam, ka viņš ir „sasodīti vājš”.

Britu karaļnama vecākais galminieks izdevumam izteicies sekojoši: „Karaliene saprot, ka daudzi, kuri skatās seriālu „The Crown”, uztver to kā precīzu karaliskās ģimenes atspoguļojumu, un viņa tajā neko nespēj mainīt.”

„Taču es varu apliecināt, ka viņa bija sarūgtināta par to, ka princis Filips atspoguļots kā neiejūtīgs pret sava dēla labklājību. Viņu ļoti aizkaitināja epizode, kurā parādīts, ka Filipam nav ne mazākās iejūtības pret acīmredzami sarūgtināto Čārlzu, kad abi lido mājup no Skotijas. Nekas tāds patiesībā nenotika.”

Kopā jau 70 gadus. Karaliene Elizabete un princis Filips vēsturiskos foto

Kopā jau 70 gadus. Karaliene Elizabete un princis Filips vēsturiskos foto

gallery icon
68

Princis Čārlzs pats savulaik atzinis, ka internātskolā viņam klājies grūti, bet beigu beigās viņš šo skolu iemīlējis.

Cerams, ka Viņas Majestāte spēs piedot producentiem un skatīsies arī seriāla trešo sezonu, kurā karaļnama pārstāvjus brieduma gados atveidos jau citi aktieri. Elizabeti II atveidos Olīvija Kolmena, bet viņas jaunāko māsu princesi Margarētu – aktrise Helēna Bonema Kārtere.