foto: AP/SCANPIX, REUTERS/SCANPIX
Riannas dizainēto apakšveļu demonstrē pat māsas Hadidas
Bella un Džidži Hadidas apakšveļā no popzvaigznes Riannas jaunākās kolekcijas „Savage x Fenty”.
Slavenības
2018. gada 13. septembris, 17:39

Riannas dizainēto apakšveļu demonstrē pat māsas Hadidas

Jauns.lv

Māsas Džidži un Bella Hadidas ir vienas no šī brīža pieprasītākajām topmodelēm modes skatēs. Ja Hadidas piekritušas demonstrēt tavus tērpus, tas jau ir solis pretī panākumiem. Šogad Ņujorkas modes nedēļā savu dizainēto apakšveļas kolekciju „Savage x Fenty” piedāvājusi arī popzvaigzne Rianna.

Popzvaigzne Rianna izvēlējusies māsas Džidži un Bellu Hadidas kā galvenās modeles, kas atklāj viņas juteklisko apakšveļas skati „Savage x Fenty”. Tā izrādītā Bruklinā, noslēdzoties Ņujorkas modes nedēļai.

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon
57

23 gadus vecā Džidži Hadida skati atklāja haki krāsas apakšveļas komplektā, ar grandiozu apmetni un tīkliņzeķēs, kas uzvilktas virs augstpapēžu laiviņām. Modeles demonstrēto apakšveļas komplektu jau iespējams iegādāties. Ja arī tu vēlies popzvaigznes Riannas dizainēto apakšveļu, nāksies šķirties no 127 ASV dolāriem.
 
Džidži Hadidas jaunākā māsa, 21 gadu vecā Bella, skatītājiem un modes fotogrāfiem demonstrēja maigi debeszilu mežģīņu veļas komplektu.

Jautāta par kolekcijas "Savage x Fenty" nosaukuma izvēli, popzvaigzne Rianna iepriekš sniegtās intervijās paskaidrojusi, kāpēc devusi vārdu „Savage” – „Mežone”.

„Mežone simbolizē absolūtu kontroli pār savām sajūtām un izvēli, ko izdari. Lai visi zina, ka „bumiņa ir tavā laukuma pusē”,” salīdzina mūziķe un dizainere, kuras uzvārds ir Fentija.

foto: Vida Press
Dziedātāja Rianna savā modes skatē Ņujorkas modes nedēļā.

„Mūs, sievietes, uztver kā nabadzītes, tās, kurām smeldz, kurām attiecību iziršana salauž sirdi. Mežone ir tam absolūti pretēja. Un vai zināt, puišiem nepatīk, ka tiek kārtis izspēlētas pret viņiem. Nekad!”

Rianna uzsvērusi to, ka, izstrādājot kolekciju, īpaši piedomājusi par visu izmēru un ķermeņa formu sievietēm, tāpēc arī skatē līdzās māsām Hadidām bija gan ne tik klasiski slaidas un garas meitenes, gan pavisam apaļīgas. Rianna jau turklāt nebūtu Rianna, ja nepacenstos šokēt skatītāju. Viņas skatē piedalījās arī divas bērna gaidībās esoša modeles. Tumšādainās Slikas Vudsas augumu sedza ārkārtīgi miniatūra apakšveļa, ko pat grūti bija par tādu nodēvēt.

foto: Vida Press
Māmiņas cerībās esošās modeles Slikas Vudsas augumu sedza ārkārtīgi miniatūra apakšveļa, ko pat grūti bija par tādu nodēvēt.

„Mani pašu daba nav radījusi kā „Victoria’s Secret” meiteni,” atzīst Rianna, kura par auguma nepilnībām gan sūdzēties nevarētu. „Tomēr es jūtos ļoti skaista un pašpārliecināta sevis radītajā tēlā.”

Popzvaigzne apgalvo, ka jūtas tāpat kā lielākais vairums meiteņu visā pasaulē: „Vajag par sevi pasmieties, goda vārds. Es zinu, kad ir manas resnās dienas un kad esmu nokritusies svarā. Es pieņemu visas ķermeņa pārmaiņas.”