Eirovīzijas zvaigznes Aminatas seksīgāko tērpu parāde. FOTO
Aminata dzied dizaineres Līgas Bangas darinātajos tērpos – pagājušajā gadā Eirovīzijā Vīnē (pa kreisi) un šā gada konkursa „Supernova” finālā, piedaloties ar paraugdemonstrējumu.
Slavenības
2016. gada 2. marts, 05:35

Eirovīzijas zvaigznes Aminatas seksīgāko tērpu parāde. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Aminata Savadogo (23) ļoti rūpīgi veido savu tēlu un koncertos uzstājas Latvijas dizaineru darinātos tērpos. Prezentējot savu jaunāko dziesmu „Fighter” konkursa „Supernova” finālā, dziedātājas tērps atgādināja par to, ka bodijs joprojām ir viens no Aminatas tērpu mīļākajām sastāvdaļām.

Dziedātājas smalkais ķermenis ļauj vilkt mugurā jebko. Viņai labi piestāv gan piegulošas kleitas, legingi, mini svārki... Dziedātājas stila elementi – bodiji un legingi – palikuši nemainīgi kopš 2013. gada, kad dziedātāja piedalījās un guva uzvaru TV šovā „Jaunā talantu fabrika”. „Tā kā man ļoti patīk legingi un tajos brīvi jūtos, tos arī visbiežāk izvēlos vilkt, esot uz skatuves,” sacījusi Aminata. Kopš uzvaras realitātes šovā viņas muzikālie panākumi virzās pa augšupejošu līkni un zināmu kulmināciju sasniedza pagājušajā gadā, kad Aminata ar pašas sacerēto dziesmu „Love Injected” uzvarēja gan Latvijas konkursā „Supernova”, gan iekļuva Eirovīzijas finālā un izcīnīja 6. vietu.

Aminata „Eirovīzijā” Vīnē uz skatuves kāpa modes dizaineres Līgas Bangas darinātā kleitā. Piedāvājums radīt Aminatai kleitu Eirovīzijas konkursam nāca no Latvijas Televīzijas un vienīgais nosacījums bija – kleitai jābūt sarkanai. Dizainere Aminatai uzšuva košu un apjomīgu kleitu. „Tā bija tik milzīga, ka laikošanai vajadzēja pat meklēt citas telpas, kur kleitu izklāt, jo šuvējas darba telpa bija par mazu,” žurnālam „OK” savulaik sacīja dizainere.

Bet Aminata par Eirovīzijas tērpu atklāja: „Mūsu gaumes sakrita. Mazliet baidījos, vai kleita nemainīs priekšnesuma ideju, taču, kad to ieraudzīju gatavu, uzreiz iemīlējos. Uzvilku, un jutos labi. Vēlējos sievišķīgu un noslēpumainu tērpu, un Līgai bija izdevies tādu radīt. Vienīgais trūkums – nevarēju brīvi kustēties. Vienmēr kādu vajadzēja blakus,  kas nestu kleitu. Bija arī jāizdomā tehnika, kā to ātri sasiet un atsiet, lai tik ļoti nevilktos pa zemi. Uz skatuves kāpu ar veselu brigādi, kas palīdzēja izkārtot kleitas garo asti. Tā ir tik apjomīga, ka manā skapī tai diemžēl nav vietas. Tagad kleita kā relikvija glabājas Latvijas Televīzijā.”

Arī konkursa „Supernova 2016” finālā Aminata uzstājās dizaineres Līgas Bangas darinātā tērpā. Un iespējams dziedātāja atkal brauks uz Eirovīziju, jo šogad Latviju konkursā pārstāvēs Justs Sirmais ar viņas sarakstīto skaņdarbu „Heartbeat”.

To, kādi skatuves tērpi Aminatai bijuši pēdējo trīs gadu laikā, piedāvājam apskatīt foto galerijā!

Aminata izpilda savu jaunāko dziesmu „Fighter”


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, EPA/LETA