foto: Vida Press
Supermodele un triju bērnu mamma Klaudija Šīfere bikini arī 47 gadu vecumā aizvien izskatās kā jauna meitene
Vācu supermodele Klaudija Šīfere uz jahtas Portofino.
Slavenības
2018. gada 27. augusts, 09:23

Supermodele un triju bērnu mamma Klaudija Šīfere bikini arī 47 gadu vecumā aizvien izskatās kā jauna meitene

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārā vācu supermodele Klaudija Šīfere devusies uz Portofino kūrortu Itālijā. Kopā ar ģimeni un draugiem viņa manīta atpūšamies uz jahtas.

Klaudija Šīfere atpūšas Portofino

gallery icon

Brīvdienām Itālijā supermodele izvēlējusies leoparda raksta bikini.

Klaudija Šīfere 16 gadus ir precējusies ar režisoru Metjū Vonu (47). Viņi ģimenē audzina trīs bērnus - meitas Klementīni (13) un Kosimu (7) un dēlu Kasparu (16).

Klaudija popularitāti iemantoja deviņdesmitajos gados. Modeles gaitas viņa uzsāka 17 gadu vecumā, kad naktsklubā Diseldrofā gaišmataino skaistuli uzrunāja aģents no modeļu aģentūras „Metropolitain Model Agency”. Šim līgumam sekoja kontrakts ar prestižo „Elite Model Management” aģentūru. Uz žurnāla „Elle” vāka Klaudijas fotogrāfija parādījās īsi pēc tam, kad viņa bija absolvējusi vidusskolu. Šīfere nolēma turpināt modeles karjeru.

foto: Vida Press
Klaudija Šīfere 1993. gadā.

Deviņdesmitajos gados Klaudija Šīfere bija vislabāk apmaksātā supermodele pasaulē. Karjeras laikā viņas fotogrāfijas rotājušas vairāk nekā 700 dažādu prestižu glancēto žurnālu vākus. Viņa sadarbojusies ar tādiem slaveniem modes namiem kā „Chanel”, „Versace”, „Christian Dior”, „Dolce & Gabbana”, kosmētikas zīmolu „L’Oreal” un vēl daudziem citiem.

foto: Vida Press
Šīfere 2018. gada vasarā.

Pēc 16 draudzības mēnešiem 2002. gadā Klaudija apprecējās ar britu kinorežisoru Metjū Vonu, kurš saderināšanās gredzena vietā izredzētajai uzdāvinājis bruņurupucīti.

Klaudija jau trīsdesmit gadu ir veiksmīga modele. Viņa izdevusi arī savu adījumu kolekciju un kosmētikas līniju.

Supermodele Klaudija Šīfere uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Klaudija Šīfere ar vīru Metjū Vonu iziet sabiedrībā

Vācu supermodele Klaudija Šīfere sen nebija redzēta apmeklējam saviesīgus pasākumus kopā ar vīru. Nesen viņa atbalstījusi Metjū Vonu, apmeklējot vīra ...

gallery icon

Supermodele Klaudija Šīfere ar meitām Londonā

gallery icon

Kāds izskatās supermodeles Klaudijas Šīferes vīrs?

gallery icon