foto: Vida Press
Romantiskā ceremonijā mežā apprecējusies aktrise Hilarija Svanka
Hilarija Svanka un Filips Šneiders.
Slavenības
2018. gada 22. augusts, 07:38

Romantiskā ceremonijā mežā apprecējusies aktrise Hilarija Svanka

Jauns.lv

Holivudas aktrise un producente Hilarija Svanka (44) šomēnes teikusi jāvārdu uzņēmējam Filipam Šneideram. Laulību ceremonija notikusi mežā Kalifornijā, un to pasaku cienīgās fotogrāfijās iemūžinājis modes žurnāla „Vogue” fotogrāfs.

Kāzu ceremonijai aktrise Hilarija Svanka izvēlējusies līgavas kleitu, ko darinājis zīmols „Elie Saab”.

Pēc tam, kad 2016. gadā Kolorado kalnos Svanka un Šneiders saderinājās, viņi uzreiz bija vienisprātis, ka vēlas kāzu ceremoniju rīkot brīvā dabā. Turklāt tuvu mājām Kalifornijā, lai Hilarijas tētis, kuram pirms trīs gadiem veikta plaušas transplantācijas operācija, varētu vest meitu pie altāra.

„Mēs atradām tieši to, ko bijām meklējuši. Santa Lusijas rezervātā Karmelā, Kalifornijā,” sarunā ar modes žurnālu „Vogue” norāda jaunā sieva. „Tā ir elpu aizraujoša privāta teritorija, ko ieskauj 20 000 akru liels rezervāts ar sarkankoku birzi, kurā aug arī vairāk nekā 800 gadus veci koki.”

A post shared by Thatiany ❁ (@mhmyworld_) on

Hilarija Svanka un Filips Šneiders viens otram jāvārdu teica zem viena no gadsimtiem senā sarkankoka. Līgava līdz tam devās pa ziedlapiņu izkaisītu taciņu tētim zem rokas, skanot līgavaiņa mīļākajam skaņdarbam – Ludoviko Enaudi „Two Sunsets”.

Ceremonijai sarkankoku mežā Svanka izvēlējusies modes nama „Elie Saab” tērpu, kas darināts no plānām „Chantilly” mežģīnēm, organzas zīda un izšūts ar pērlīšu veidotiem ziediem.

A post shared by ❤Sternchen❤ (@sternchen46) on

„Jau gadiem ilgi dievinu „Elie Saab” tērpus un biju tik priecīga, ka varu viņiem uzticēt gatavot sev kleitu,” norāda Hilarija. „Es vēlējos kaut ko romantisku un nezūdošu vērtības ziņā, tāpat kā sarkankoku birzs, kur mums bija paredzēts laulāties. Viņiem tas izdevās – radīt tādu tērpu, kas pārspēja visas manas cerības. Kleita bija tieši tāda, kādu biju izsapņojusi un pat vēl vairāk.”

A post shared by SAM+FRANKI (@samandfranki) on

Pēc oficiālās ceremonijas sekoja bankets, ko jaunais pāris rīkoja siltā un omulīgā zemnieku klētī, kas bija rotāta gaismiņu virtenēm un svecēm.

Kāzas jaunais pāris svinēja tikai ar pašiem tuvākajiem un dārgākajiem, kuru skaitā bija līgavas māsa aktrise Mariška Hargiteja un draudzene aktrise Emmija Rosuma.

Kāzu kūka bija gatavota bez glutēna un ar vegānu šokolādi. Uz Kaliforniju to no Meksikas galvaspilsētas Mehiko piegādāja „FedEx” serviss.

Uz neoficiālo daļu jaunais pāris pārģērbās modes nama „Dior” pēc pasūtījuma darinātos tērpos. Dizaineres Marijas Gracijas Čiuri tērpos jaunā sieva un vīrs kāzu viesiem nodejoja arī pirmo deju. Viņi tam bija izvēlējušies stepu - kā Freds Astērs un Džindžera Rodžersa. Slavenais apavu dizainers Kristians Lubutēns jaunajam pārim speciāli stepa dejai bija radījis īpašas deju kurpes.

Hilary Swank Wedding #mariskahargitay #hilaryswank #amayahermann #hilariska 📷 vogue

A post shared by ANGEL (@mariskalivthequeen) on

Svinības ieilga līdz agrai rīta stundai. „Visiem bija tik jautri, ka viņi nevēlējās, lai ballīte beigtos. Mēs sākām dejot ar bezvadu austiņām uz ausīm, lai stereo sistēmas netraucētu tuvāko kaimiņu naktsmieru,” žurnālam „Vogue” pastāstījusi Hilarija.