foto: Vida Press
Apprecējusies Robina Raita, ko pazīstam kā lielisko Kelliju no seriāla „Santabarbara”
Amerikāņu aktrise Robina Raita un francūzis Klements Žirado apprecējušies.
Slavenības
2018. gada 14. augusts, 15:09

Apprecējusies Robina Raita, ko pazīstam kā lielisko Kelliju no seriāla „Santabarbara”

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Robina Raita, kuru daudzi aizvien atceras kā Kelliju Kepvelu no seriāla „Santabarbara” vai arī aktiera Šona Penna bijušo sievu, aizvadītajā nedēļas nogalē apprecējusies, sakot jāvārdu francūzim Klementam Žirado.

Robina Raita un Klements Žirado

Robina Raita un Klements Žirado.

gallery icon

Izdevums „Vogue Paris” informē, ka amerikāņu aktrises Robinas Raitas un franču modes nama „Saint Laurent” VIP sabiedrisko attiecību menedžera Klementa Žirado kāzas notikušas aizvadītajā sestdienā līgavaiņa dzimtenē Francijā. Pagaidām daudz netiek atklāts par slepeno ceremoniju, zināms vien tas, ka 52 gadus vecā aktrise savā kāzu dienā bija ģērbusies bohēmiska stila kleitā un matus rotājusi ar lentu.

foto: Vida Press
Robina Raita astoņdesmitajos gados populārajā seriālā „Santabarbara” atveidoja Kelliju Kepvelu.

Dilana Penna – Robinas un viņas bijušā vīra Šona Penna 27 gadus vecā meita – savā „Instagram” blogā pavēstījusi par priecīgo notikumu. „Kāzu noskaņas,” viņa pierakstījusi līdzās video, kurā cilvēki redzami dejojam, smēķējam un malkojam šampanieti kādā no skata vienkāršā vietā zem klajas debess.

Dilana atrašanās vietu norādījusi kā La Roche-sur-le-Buis, kas atrodas Francijas dienvidaustrumos. Ar mirgojošām gaismiņām rotātajā teritorijā laime un prieks staroja viesu sejās.

Weddin vibes 🎉🎉🎉💃

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Aizvadītajā mēnesī Robina Raita un Klements Žirado manīti atpūšamies Kapri salā Itālijā. Aktrise bija ģērbusies miniatūrā melnā bikini, kas izcēla viņas aizvien nevainojamo augumu, savukārt viņas līgavainis – modes nama „Saint Laurent” VIP sabiedrisko attiecību menedžeris – izvēlējies melnus peldšortus.

foto: Vida Press
Robina Raita un Klements Žirado atpūtā Kapri salā.

Redzot Raitu un Žirado atpūtā, paklīda baumas, ka viņi, iespējams, ir apprecējušies, jo abu kreisās rokas zeltnešus rotāja līdzīgi gredzentiņi. Pirmoreiz ar gredzeniem pirkstos pāris bija manīts jau šā gada martā, kad vēroja futbola spēli Parīzē.

foto: Vida Press
Robina Raita ar meitu Dilanu Pennu.

Robinai Raita šī ir trešā laulība. No 1986. gada līdz 1988. gadam viņa bija apprecējusies ar seriāla „Santabarbara” kolēģi Deinu Viterspūnu, kurš atveidoja Džo Perkinsu – Kellijas mīļoto. No 1996. gada līdz 2010. gadam ar aktieri Šonu Pennu. Otrajā laulībā pasaulē nākuši abi viņas bērni – meita Dilana un dēls Hopers Džeks.

foto: Vida Press
Robina Raita ar otro vīru aktieri Šonu Pennu.