foto: Instagram
55 gadus vecā Brigita Nīlsena parāda augumu sešas nedēļas pēc dzemdībām
Brigita Nīlsena.
Slavenības
2018. gada 11. augusts, 10:25

55 gadus vecā Brigita Nīlsena parāda augumu sešas nedēļas pēc dzemdībām

Jauns.lv

Šā gada 22. jūnijā aktrise Brigita Nīlsena (55) pasaulē laida savu piekto bērnu, meitiņu Frīdu. Sešas nedēļas pēc dzemdībām viņa savā „Instagram” blogā ievietojusi foto kolāžu, kurā demonstrē atkal slaidu augumu. Viņa apliecinājusi, ka arī sievietes pēc vēlām dzemdībām var atgūt lielisku figūru.

Fotogrāfijās Brigita Nīlsena ir ģērbusies augumam piegulošā baltā apģērbā: pusgarās biksēs, krekliņā ar dziļu V veida dekoltē un īsā jakā. Tērpam viņa pieskaņojusi gaišus sporta apavus, baltus auskarus, bet uz acīm uzlikusi saulesbrilles.

I'm getting there... #me #brigittenielsen #afterbabybody

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Jaunās māmiņas gods liek Nīlsenai starot, viņa arī iekšēji jūtas jauna. Taču aktrise neslēpj, ka viņu aizvien bažīgu dara sabiedrības viedoklis – kā citi viņu uztvers, kad meita Frīda paaugsies.

„Varbūt es pati nevedīšu viņu uz skolu, kad pienāks laiks,” sarunā ar žurnāla „People” reportieri pārdomās dalījusies Nīlsena. Glancētajā izdevumā bija aplūkojamas arī ekskluzīvas fotogrāfijas, kurā aktrise pozē kopā ar vīru Matiu Dessi un meitiņu Frīdu.

„Es ļaušu vīram to darīt, jo nevēlos, ka cilvēki viņai vaicātu – ‘Vai tā ir tava vecmāmiņa?’ Negribu, lai viņa justos slikti.”

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Brigita Nīlsena ir mamma jau četriem pieaugušiem dēliem – Raulam Meijeram (23), Duglasam Meijeram (25), Kilianam Gastīno (28) un Džulianam Vindingam (34). Žurnāla „People” intervijā aktrise atklāj, ka Frīda pieteikusies pēc vairāk nekā desmit gadiem, kuru laikā Brigita regulāri apmeklējusi neauglības ārstēšanas klīniku.

„Dažas sievietes domā – ‘Ak, mans Dievs, esmu pārāk veca.’ Es varu saprast cilvēkus sakām ‘Kā gan viņa to uzdrīkstējās’,” par saviem kritiķiem teic piecu bērnu mamma. „Taču cik gan nav vīriešu, kuriem pirmais bērns ir 60 un 70 gadu vecumā un neviens sevi par to nešausta?”

„Man izdevies neiespējamais. Ir tikai triju vai četru procentu iespējamība uz pozitīvu iznākumu,” viņa stāsta par savu ilgo ceļu līdz meitiņai. „Tie trīs četri procenti ar kādu notiek – un es biju viena no viņiem.”